Jump to content

[B-Zone Battle] Kama vs Undoo

Kama
 Share

Recommended Posts

Votez lucrarea cu numarul 2 deoarece imi place simplitatea si consider ca este mai deosebita avand in vedere ca in lucrarea #1 s-au adaugat doar niste efecte , blur etc.

Nu prea ma pricep la PS si nu vreau sa sara autorul lucarii #1 cu " am adaugat 51QFAFARTFAGATA dar habar n-ai tu PS", ati inteles voi.

Scuzati-ma, nu m-am putut abtine.

@, eu te sfatuiesc sa gasesti alt loc de facut +1, daca lucrarea nr. 2 e cea in care s-a exagerat cu blurul , ce sa mai zic? E mai mult de evident ce incerci sa faci, te-ai uitat macar peste lucrari cand ai votat?

Edited by B4L Varane

Votez lucrarea #2.

Prima lucrare are acel blur care strică calitatea imaginii, pare puțin cam ``veche`` imaginea. Acel efect de la a doua imagine îi dă un plus enorm și conferă oarecum feminitate pozei.

2 lucrări slabe având în vedere că puteați face altceva din acest stock, mergea un Dark Blur.

Prima creație are mult Lighten Blur iar a doua are Ajustări urâte dar acea textură galbenă ( stilul vechi ), evidențiază mai bine culorile stock-ului.

Deci V2.

Votez prima lucrare deoarece imi place simplismul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.