Jump to content

TFC

Share

Recommended Posts

Se intampla des sa vezi ca ramai fara spatiu in C .. ca e din ce in ce mai plin si te intrebi, ce mama dracului am instalat. Eh, TFC iti vine in ajutor. Este un program care curata fisierele temporare si uneori, acestea pot ocupa pana la cativa GB buni.

Pt. cei care se intreaba de unde-l descarca, tre' sa dea un click pe link-ul urmator : http://url-s.tk/1l

Il folosesc, pana acum merge bine. Foarte bine ca ai postat ! Good Job.

Edited by Kido

eu l-am instalat si am vazut ca tot statea sa scaneze prea mult am inchis aplicatia si de atunci mi-a creat foldere in toate partitiile pe desktop...

recycler si system volume inferomation si temp . nuj ce

si in C:

mi-a aparut recycler ,system volume information , virtual root ,boot.ini, autoexec.bat , config.sys ,io.sys ,msdos.sys, metdetect.com , ntldr , pagefile.sys , st330AdaptorMgr.log , stinstall.log

ce pot face ca sa dispara ca a dezinstalat prog si degeaba...

Chestia este ca programul ala nu se instaleaza ... asta e faza ... inchide toate aplicatiile si curata fisierele temporare. :) Eu l-am folosit si pe windows xp s2 si pe windows 7, a mers so.

Inchide toate aplicatiile tot tot si explorer.exe

Depinde de windows, unele-ti arata si folderele care nu se vad pe windowsurile normale :) il lasi sa-si faca toate alea, da rr la pc si poc :)

Eu aveam un XP SP 2 CLEAN dupa FL ... si nu-mi apareau ... il lasam sa-si faca toate alea.

El inchide toate procesle si explorer.exe d-asta dispare tot ... fiindca unele folosesc fisiere-n TEMP FILES. Dupa ce sterge toate alea dispar ... acuma chiar nu stiu de ce ti-au aparut.

Eu chiar n-am avut probleme. Programul e luat dupa CNET parca ... eu am un Windows 7 acuma ... dupa FL iara ... fara probleme.

Pe un XP SP2 BLACK EDITION FL imi apareau si mie folderele de genu'.

pai eu cand am vazut ca a inchis explorer .exe si tot incarca:)) am inchis o sa dau iar

poate dispar ms :P

edit : ggata am dat si mi-am dat seama ces cu folderele aprute

cum fac sa dau sa nu mai apare folderele date pe hidden ca, cand dau sa ascund ceva apar.. decolorate (adc pe hidden)

gata am descoperit totul

ms de program mi-a sters 1gb 630mb:))

Edited by DKeu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.