Jump to content

[Portofoliu] Shadyyy

Shadyyy
 Share

Recommended Posts

Off: Cica Shady =]]]]]]]]]]], MOR, cum il puteti crede? Vai sa mar, tu stii macar ce blur impecabil are Shady ma? Nici macar un pic din blurul lui nu il poti reproduce + din faptu ca spuneai ca nu dai battle-uri si nu dai psd-uri (pagina 1) este clar ca esti un hot de 2 bani care nu stie sa isi faca singur avatarele / semnaturile. Apropo, daca zici ca esti adevaratu Shady erai demult Designer pe aceasta comunitate, hai salut.

On: Mai ai FOARTE mult de lucru la blur si text.

Edited by Flavy

Off: Cica Shady =]]]]]]]]]]], MOR, cum il puteti crede? Vai sa mar, tu stii macar ce blur impecabil are Shady ma? Nici macar un pic din blurul lui nu il poti reproduce + din faptu ca spuneai ca nu dai battle-uri si nu dai psd-uri (pagina 1) este clar ca esti un hot de 2 bani care nu stie sa isi faca singur avatarele / semnaturile. Apropo, daca zici ca esti adevaratu Shady erai demult Designer pe aceasta comunitate, hai salut.

Dacă nu știi nu te băga. Eu unul știu că este el și mulți alții. Pentru acest comentariu de +1 ai primit report să tw înveți să nu mai dai cu ciocu fără să te interesezi. Dacă și el are de lucru, apăi alții ce mai au de făcut? Să șteargă PS-ul?

În + nu sunt locuri la designeri și poate nu vrea / nu are timp de această funcție.

Vorbești aiurea. Bravo ție. El nu vrea să fie designer pe acestă comunitate din multe motive, nu vreau să le zic. Că așa putea să fie pe comunitatea de unde vine. A fost designer, a fost administrator și gata ... s-a plictisit, punct. Fără prea multe discuții. El nu vrea să fie designer aici, și nici nu o să fie. Ce face el, o face din plăcere, pentru că-i place.

Data viitoare, pliz, nu mai face post-hunt, că deja te faci de râs.

ON // Părerea mea o știi deja, că ti-am spus-o știi tu unde. Oricum, foate frumos.

Well.. cunoscandu-l pe Shady, mie mi s-ar fi parut suspect daca as fi dat .psd-uri, nu pentru ca nu am dat.. :)

Iti multumesc ca imi iei apararea si ca nu ai incredere in fiecare.

Sper totusi sa crezi ca asta e tumblrul lui Shady -> http://shadyyart.tumblr.com/. Daca ai cont de tumblr, imi poti lasa acolo un mesaj, si iti voi raspunde cand il vad ( dar sa fie mesaj, nu fan-mail d-ala, ca pe ala nu prea il verific :)) )

Edited by Shadyyy

Nu fac battle-uri.. si nici .psd-uri nu dau, in caz ca voia sa intrebe careva..

ON:

KOTD0Vx.png

Ma7j6VX.png

npmnBJU.gif

tumblr - http://shadyyart.tumblr.com/

Cum sa dai PSD ca esti RIP-er si ca doar copii lucrarile de la adevaratul Shady ? Adevaratul Shady nu isi punea numele Shadyyy ci Shady / ShadyArt.

Te-am vazut si pe alte comunitati cu acelasi nume si pune-ai lucrarile lui .

Edited by Skellter

Cum sa dai PSD ca esti RIP-er si ca doar copii lucrarile de la adevaratul Shady ? Adevaratul Shady nu isi punea numele Shadyyy ci Shady / ShadyArt.

Te-am vazut si pe alte comunitati cu acelasi nume si pune-ai lucrarile lui .

Numele Shady era deja ocupat, si asa si-a pus Shadyyy. Este cel adevarat.

Numele Shady era deja ocupat, si asa si-a pus Shadyyy. Este cel adevarat.

Esti sigur? Daca shady e ocupat avea sa isi pune ShadyArt, daca era adevarat.Si de ce si-a pus Shadyyy cand putea cu 2 de y? . Asta e doar o copie. L-am vazut pe inca o comunitate cu acelasi nume, acelasi avatar, dar a fost alungat din prima. Ala adevarat nu poarta avatarul asta. Edited by Skellter

Esti sigur? Daca shady e ocupat avea sa isi pune ShadyArt, daca era adevarat.Si de ce si-a pus Shadyyy cand putea cu 2 de y? . Asta e doar o copie. L-am vazut pe inca o comunitate cu acelasi nume, acelasi avatar, dar a fost alungat din prima. Ala adevarat nu poarta avatarul asta.

Trimite-mi un mesaj pe tumblr (daca ai tumblr) pe http://shadyyart.tumblr.com/. Multumesc :*

• .Levy. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.