Jump to content

32 avatare free.

South NoMerCy
 Share

Recommended Posts

cpxMQYh.png 5Vo0JvM.png NqwZT2F.png xlQUC1w.png Si1txih.png 9VI1T5h.png UBZQjsa.png hkNFERk.png 1zNR0gk.png t2RPjtx.png I4ZhJOU.png mBzOO9o.png CihL1Ja.png lmXOyEv.png 2aGlhQC.png ocd8jYn.png UxIpy0C.png 92eXMNM.png CdorfJ5.png U9EiUu1.png ovW1Qdq.png gUH6RJ0.png MzN7q8T.png BMw0hYP.png CORSp2N.png O8Hn7iC.png oriIXlO.png CiBKqee.png Ik21qAM.pngOfYfTbd.png nDiC2qb.png YJ1wLUK.pngM-am gandit sa va ofer niste avatare facute de mine.Va rog sa imi spuneti unde am gresit ca data viitoare sa nu mai fac aceeasi greseala.Sunteti invitati sa alegeti avatare pentru poza de profil.O zi buna.

Edited by Officer NoMerCy

Sunt copiate, se vede pe fundal la scrisul tău la cum ai dat ''paste'' aici și a rămas amprenta din forumul de unde au fost extrase pozele.

Nu sunt ale tale. Chiar doresc să știu de unde ai copiat avatarele. Unul îmi aparține. L-am făcut anul trecut pentru o comunitate închisă acum.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.