Jump to content

[B-Zone Battle] drE.jR vs Legend24

drE jR
 Share

Recommended Posts

• Numele meu : drE.jR

• Numele celui provocat : Legend24

Tema luptei : Cars P1dqTxi.jpg

Dimensiuni ( maxima/ minima ): 150x300

Deadline time posting : 1 day

Votez lucrarea numarul 2 fiindca blur-ul este unul bine ales, la fel si textul este pozitionat corect, in lucrarea numarul 1 efectele sunt exagerate si textul nu este bine ales, nu cred ca trebuia sa alegi Streamster la stock-ul asta. In concluzie votez V2

Voi vota lucrarea cu numarul 2, deoarece textul este positionat corect, blur-ul este ales corect, in lucrarea 1 fontul nu se potrivieste stock-ului si efectele sunt exagerate.

V2: blurul aplicat este foarte bun, fontul secundar se potriveste stock-ului, si este redimensionat corect si are o bordura frumoasa

V1: efectul este prea inchis, fontul nu se potriveste deloc, nu are border.

Votez Votez V2

V1 ai bușit lucrarea grav cu acel yellow filter și cum ai văzut, ai mai pus un Blur și s-a dus, la text puteai folosi ceva bitmap/pixel cum a folosit V2, parcă acel text e pus prea ciudat și nici nu se potrivește cu poza.

V2, deși efectul este bun, la fel și textul și bordura, redimensionarea lasă de dorit.

În concluzie votez V2 pentru că nu are la fel de multe erori ca V1. Baftă amândurora pe viitor!

Votez lucrarea cu nr 2 pentru că din punctul meu de vedere efectele folosite pun mai bine în valoarea imaginea decât în cazul celeilalte. De asemenea, textul îmi place cum e poziţionat.

V1: puteai sa mai scazi din opacity la gradientul ala, textul este bine plasat dar nu imi place fontul

V2:degeaba stii sa pui un blur daca nu stii sa redimensionezi un stock.

Votul meu merge catre v1

Overall, battle-ul asta imi miroase a frauda

Edited by South Ming

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.