Jump to content

BigDevil - lag win 8.1

Recommended Posts

Nume: BigDevil

Ce problema ai: Lag la jocuri pe windows 8.1

O scurta descriere a situatiei: Am un low pc si am instalat windows 8.1 ( intainte am avut xp sp2 ), iar cand intru in jocuri am lag imens.M-am gandit ca e de la placa video, iar cand ma uit imi arata ce e mai jos.

Screenshot: http://imgur.com/a/6u1LK
Alte precizari: E posibil sa am radeon x1550.

Ia un driver scanner ala iti detecteaza driverele bune, vezi ca ai 1 gb ram pt windows 8 nu cred ca e chiar asa de bine.. mai bine iti mergea un XP SP3 pt jocuri.. , sau win 7 proffesional

Sfatul meu este...daca vrei sa ai windows 8...incearca windows 8 pe 32 ...windows 8.1 este pe 64..adica pentru cel putin 4 GB rami si din imaginile date observ ca ai doar 1 GB din care vreo 500 aproape iti va consuma windowsul... plus ca ai si procesorul foarte slab pentru 8.1...o sa iti faca figuri in continuare chiar daca rezolvi cu lagul.

Daca nu vrei neaparat windows 8..instaleaza windows 7 pe 32 este mult mai stabil si mai usor de folosit.

ti-am gasit un driver pentru placa ta video..pentru 8.1 dar ns sigur daca o sa functioneze corect..deoarece pe oficial driverul maxim este pentru windows 7.

Descarca de aici

Edited by break

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.