Jump to content

Stepf Richter's

Stepf Richter
 Share

Recommended Posts

Ai dreptate. Am avut ceva probleme la placa video, acum vad 'adevarata' lor fata. Ioi....

Wow...Prima oara cand fac asta. Multe greseli, asa-i?

Edited by Stepf Richter

Vad ca tu incepi bine si sfarsesti tragic cel putin ultimele doua sunt oh my god in sensu ala rau.Nu pricep dc ai ales aceste doua poze chiar deloc sper sa nu fie prietena ta sau sa nu fii tu in fine cine sunt eu sa critic ideea este ca astea 2 le poate face orice novice si acum pe bune m-am uitat in ansamblu prin portofoliul tau si vad ca ai si creatii bune deci nu imi explic, lipsa de inspiratie cine stie. Deci ultimele 2 sunt tragice eu daca eram in locul tau si detineam functia de designer nici macar nu le mai postam,le ascundeam intr-un folder cu filme xxx unde nu le gasea absolut nimeni.BAFTA CU RESTU.

Echipa de designeri va realiza pe parcursul vacantei restul lectiilor Photoshop B-Zone.

De ce tocmai atunci? Atunci sunt mai multi activi care pot face acele lectii iar noi putem sa dam o mai mare importanta lor, nefiind stresati de scoala.

Tutorialele urmatoare, cel mai probabil vor fi video+audio, deci, cred eu, mult mai explicite.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.