Jump to content

Stepf Richter's

Stepf Richter
 Share

Recommended Posts

logo este frumos dar signature :+ pfai nimic incadrat ... incearca sa citesti niste tutoriale vei observa noi efecte cum sa folosesti texturi c4d ... lumini etc

06163803066793431243.png

Pareri, sugestii? Comentarii?

NEW: 99707683375468467063.png

Pareri? Sugestii? Comentarii?

15527648563147361105.png

Hayley Williams :X :X

Una din cele mai importante chestii in photoshop se numeste redimensionarea renderului, render = personaj. Observ din lucrarile tale ca asta iti lipseste tie mult, nu-i nimic ai destul timp pana in 2012 sa inveti :)) (joke) trebuie sa te uiti atent ca redimensionezi orice imagine, incat sa nu fie nici prea lata nici prea inalta sau mai stiu eu cum, sa fie ok din toate partile de vedere; in rest imi place cum lucrezi, felicitari :)

Eu sincer..nu vad o problema in redimensionat..adica nu mi-a zis nimeni asta..cu exceptia "timpului de inceput"..

Oricum multumesc mult pentru:

; in rest imi place cum lucrezi, felicitari 1.gif

NEW: 99707683375468467063.png

Pareri? Sugestii? Comentarii?

Text ok, nu ai redimensionat bine renderul, aceleasi c4d le folosesti mai schimba-le

Din cate vad ai pus si sharpen, dar se vede prea intens.Mai urmareste tutoriale daca vrei sa devii mai bun :)

Text ok, nu ai redimensionat bine renderul, aceleasi c4d le folosesti mai schimba-le

Din cate vad ai pus si sharpen, dar se vede prea intens.Mai urmareste tutoriale daca vrei sa devii mai bun :)

Acel C4D? Care? Nici unul din acelea nu le-am mai folosit NICIODATA! Unde le-ai vazut tu? :-W

Cat despre render...am mai vazut pe cineva zicand asta..Eu pur si simplu am luat un stock, l-am asezat in layer, am apasat shift si am tras de colt foarte putin...Dar :-J

Care sharpen? :-W

Acel C4D? Care? Nici unul din acelea nu le-am mai folosit NICIODATA! Unde le-ai vazut tu? :-W

Cat despre render...am mai vazut pe cineva zicand asta..Eu pur si simplu am luat un stock, l-am asezat in layer, am apasat shift si am tras de colt foarte putin...Dar :-J

Care sharpen? :-W

1.O sa iti zic eu unde ai mai folosit c4d dar prin pm

2.Da-mi mesaje prin PM ca sa nu mai afcem off topic

3.Mi se pare ca ai pus putin sharpen sau blur pe render :-? poate ma insel

Bravo...esti bun pt. un incepator;)...
Pai ma..Nu stiu acum..lucrez in PS de aproape 2 luni...nu sunt chiar un incepator..dar chestia e ca nu stiu prea multe.

NEW: 08426938362918779132.png

Comentarii?/Sugestii?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.