Jump to content

Problema USB / Windows XP

Share

Recommended Posts

Nu de mult, am ajuns la buna-mea si din greseala mi-am formatat cardul de memorie din telefon, cu toate melodiile, etc.

Pe cand sa pun melodiile, am intampinat o problema, cand bag cablul USB in PC, imi detecteaza telefonul ca si cum ar fii un aparat foto, habar nu am de ce ..

rvqDGP7.png

Nu de mult, am ajuns la buna-mea si din greseala mi-am formatat cardul de memorie din telefon, cu toate melodiile, etc.

Pe cand sa pun melodiile, am intampinat o problema, cand bag cablul USB in PC, imi detecteaza telefonul ca si cum ar fii un aparat foto, habar nu am de ce ..

rvqDGP7.png

dai click drepta pe my computer...properties....device manager....dupa cauti usb-ul pe care ti-e conectat telefonul...dai unistal..scoti usb-ul si il bagi iarasi..si vezi daca iti face la fel.

dai click drepta pe my computer...properties....device manager....dupa cauti usb-ul pe care ti-e conectat telefonul...dai unistal..scoti usb-ul si il bagi iarasi..si vezi daca iti face la fel.

la fel.

Vezi ca s-ar putea sa fie disk H

Ala e de la stik-ul de la net pe care il am aici la bunici :))

Edited by noziR

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.