Jump to content

[B-Zone TV] Razbunarea!

eB DjFrEE24
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Razbunarea. (PS: Stiu ca ped.ifp este ilegal, l-am folosit doar pentru acest clip)

Gen: Actiune, comedie, M@GIE!

Data: 28/6/2015

Scurta prezentare: Este vorba despre un tip Don care este respins de Grove Family, iar liderul Ballas il accepta. El doreste sa se razbune, dar ajunge in iad, iar dupa D-ZEW il salveaza prin M@GIE! El crede ca a fost un vis, dar se inseala.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=MIlfrjgn0XE

Din start am observat namecflow-ul, chrome-ul la arme, reclama la bandicam, zonetext-ul, gramatica, culorile anoste si deranjante ale textului...

Mai ai de lucrat, mi se pare ca e o gluma foarte buna, dar nici tema nu e totusi "acceptabila".

Unu' moare, ajunge in iad, Dumnezeu il salveaza, reinvie... nu prea are un sens moral... tipul ala sfida legile vietii...

Repet, mai ai foarte mult de munca, pe viitor incearca sa indepartezi modurile de ''war si de #talent, renko, magie...''.

M-ai facut sa rad copios, dar, dupa cum spune si , mai ai de lucrat la toate celelalte puncte de vedere.

Un mic sfat de la mine... Incearca sa faci subtitrarea mai mica si sa nu ingramadesti atatea replici pe ecran, nu da bine. Daca ti-ai ales o pozitie a textului, aia sa ramana pentru toata durata filmului.

In rest, mai multa atentie, verifica la sfarsit toate textele media, ca sa nu se mai ajunga la: "se apre ca"... Aici se vede ca nu prea ti-ai dat interesul.

In fine, lasand toate astea la o parte, felicitari pentru munca depusa! Daca te tii de treaba si esti serios, o sa-ti iasa niste videoclipuri tot mai bune.

Ca o nota, ar fi 6.50, pentru ca a fost amuzant.

P.S: Data viitoare foloseste Fraps.

Edited by Coko nWo

Faza de sfarsit imi place, e "panarama" =))

Incearca sa-ti iei bandicam full ori baga-i crack sau un fraps sau action mirilis si bagi. tot asa, un crack, asa nu vei mai avea reclama deasupra. Eu unul asa am facut..

Altceva, incearca sa filmezi mai de jos, am primit si eu sfatul asta de curand si iti garantez, ca pe viitor iti va iesi si mai forta :)

Inca ceva, incearca ca acel scris sa nu-l mai pui cat jumate de clip, pe mine unul ma irita ca nu puteam vede de el.. si acel "DJfree" care-si to schimba culoarea impreuna cu modul care-ti arata locatia, nu-si au locul acolo.

Felicitari pentru munca depusa, vei invata pe parcurs ;)

Interesantă ideea dar sunt multe elemente care nu își iau locul în acest clip. În primul rând îți sare în ochi reclama de la Bandicam, zone-text-ul. Alte lucruri ar mai fi modurile de la arme care nu se potrivesc și alte moduri pe care nu trebuie să le folosești într-un clip. Ai avut și greșeli de gramatica iar fontul mi s-a parut cam mare. Mai ai de lucrat, oricum, felicitari pentru inițiativă.

Camera "se duce" la pensiul lui apoi cica Bun venit in avionul catre rai!

Bro, esti pe legale? =))

Pe illegqle ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.