Jump to content

[Creatii] AsaSSinuL

AsaSSinuL1
 Share

Recommended Posts

Nu sunt incepator.Ce albastru vezi ca eu nu vad numa verde :))

Din contra, esti :P Inca inveti. Cat despre creatii, aceeasi parere ca in ultimul post. :|

Nu ma mai chinui sa-ti explic ca-mi bat gura degeaba :-J

New:

V2:24024824934434698998.png

V1:76878281246846114598.png

Iti bati gura degeaba pentru ca nu sti aprecia.Pentru ca eu nu ma iau dupa tutoriale,fac cum cred eu.Nu trebuie tu sa iti bati gura pentru mine,sa imi explici ce e bine si ce nu,nici tu nu prea sti.Poate ca sti ca te-ai uitat dupa tutoriale.Dar eu nu.Asa ca vreau doar Pareri nu si CRITICI.

Edited by AsaSSinulL

incearca anime + smudge pentru ati forma propriul stil , urmeaza tutoriale sa poti evolua, lasa textul momentan nu iti iese deloc bine.

Sfat : asculta si ce spun alti care mai au experienta, daca faci dupa capul tau o sa evoluezi foarte mult dar nu in sus ci in jos. Succes

Poi la ultima ce sa zic,arata bine,dar strica foarte mult textu!,ai folosit stroke,incearca sa folosesti un clipping mask,si ii dai o umbra,acel C4d,este prea luminos,punel pe screen,color dodge[add] e prea tare lumina,si dai oacity mai mica.oricum gj, ;)

Aaa...si inca ceva,nu mai folosi acel font :)) nu arata bine, foloseste si tu impact,arial,etc :)

Nu e c4d,ci e o textura :)).Nu cred ca e prea luminos,eu zic ca se potriveste bine,bine poate ca lam pus gresit unul.Lam pus pe nas...dar totusi a iesit f bine dupa parerea mea.Stiu ca trebuie sa progresez...Dar cu timpu.

New:

54163217940283919330.png

Cea mai tare creatie dintre toate :X

Este foarte tare , e bestiala , ai progresat foarte mult de cand te ai apucat pana acum de ps ;) ! continua tot asha , poate mai vb si noi pe skype ;)Bafta.

New:

54163217940283919330.png

Cea mai tare creatie dintre toate :X

Observ ca nu e integrata bine acea "textura" ma rog,iar textul....:-J...zici tu perfecta,nu exista perfect ;)

Edited by yakimellectro

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.