geculetz Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 Frumos pt inceput,mi se pare prea albastru.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Bloo Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Imi plac bravo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsaSSinuL1 Posted August 1, 2010 Author Share Posted August 1, 2010 Nu sunt incepator.Ce albastru vezi ca eu nu vad numa verde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Nu sunt incepator.Ce albastru vezi ca eu nu vad numa verde Din contra, esti Inca inveti. Cat despre creatii, aceeasi parere ca in ultimul post. Nu ma mai chinui sa-ti explic ca-mi bat gura degeaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexGtP Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 imi place dar mie mi se pare ca e prea luminoasa aia cu hulk Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsaSSinuL1 Posted August 3, 2010 Author Share Posted August 3, 2010 (edited) New: V2: V1: Iti bati gura degeaba pentru ca nu sti aprecia.Pentru ca eu nu ma iau dupa tutoriale,fac cum cred eu.Nu trebuie tu sa iti bati gura pentru mine,sa imi explici ce e bine si ce nu,nici tu nu prea sti.Poate ca sti ca te-ai uitat dupa tutoriale.Dar eu nu.Asa ca vreau doar Pareri nu si CRITICI. Edited August 3, 2010 by AsaSSinulL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 incearca anime + smudge pentru ati forma propriul stil , urmeaza tutoriale sa poti evolua, lasa textul momentan nu iti iese deloc bine. Sfat : asculta si ce spun alti care mai au experienta, daca faci dupa capul tau o sa evoluezi foarte mult dar nu in sus ci in jos. Succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwerlin Baron Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 (edited) Is frumoase , v2 imi place Edited August 3, 2010 by Andrew. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsaSSinuL1 Posted August 4, 2010 Author Share Posted August 4, 2010 (edited) New: Cea mai tare creatie dintre toate Edited August 4, 2010 by AsaSSinulL Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Poi la ultima ce sa zic,arata bine,dar strica foarte mult textu!,ai folosit stroke,incearca sa folosesti un clipping mask,si ii dai o umbra,acel C4d,este prea luminos,punel pe screen,color dodge[add] e prea tare lumina,si dai oacity mai mica.oricum gj, Aaa...si inca ceva,nu mai folosi acel font nu arata bine, foloseste si tu impact,arial,etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsaSSinuL1 Posted August 4, 2010 Author Share Posted August 4, 2010 Nu e c4d,ci e o textura .Nu cred ca e prea luminos,eu zic ca se potriveste bine,bine poate ca lam pus gresit unul.Lam pus pe nas...dar totusi a iesit f bine dupa parerea mea.Stiu ca trebuie sa progresez...Dar cu timpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snik Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Foarte frumoase creatiile assasine,bafta in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 New: Cea mai tare creatie dintre toate Este foarte tare , e bestiala , ai progresat foarte mult de cand te ai apucat pana acum de ps ! continua tot asha , poate mai vb si noi pe skype Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 (edited) New: Cea mai tare creatie dintre toate Observ ca nu e integrata bine acea "textura" ma rog,iar textul.......zici tu perfecta,nu exista perfect Edited August 4, 2010 by yakimellectro Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlbertS Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Dragut ai grija cu c4d-urile si cu texturile Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsaSSinuL1 Posted August 10, 2010 Author Share Posted August 10, 2010 New: Pareri/Critici Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 New: Pareri/Critici chiar arata bine,insa strica etxtul acela,nu ai si tu un alt font? foloseste cel normal,si incearca cu clipping mask Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsaSSinuL1 Posted August 11, 2010 Author Share Posted August 11, 2010 Am incercat cu cliping mask si am pus putin drop shadow,dar nu se vedea textul.Asa ca lam lasat asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Stracci Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 arata foarte bine felicitari asassinule Link to comment Share on other sites More sharing options...
akey Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 foarte frumpos gj Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsaSSinuL1 Posted August 12, 2010 Author Share Posted August 12, 2010 Multumesc,am sa revin si mai fac Link to comment Share on other sites More sharing options...
misterClouD Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 (edited) nu`mi place e prea simpla si effectu de pe aripi lai luminat prea tare lumina nu ai deph putin de tot si textu nu e pozitionat bine Edited August 12, 2010 by ClouD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 New: Pareri/Critici C4d-ul acela se duce aiurea in sus pe aripa , iar text-ul sa il faci cu clipping mask , ca iese mai frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiS beLzEbuT Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Frumoase! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsaSSinuL1 Posted August 20, 2010 Author Share Posted August 20, 2010 New: Nu e cine stie ce. Pareri/Critici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts