Jump to content

Cerere- ZeCo -Avatar

Fyreon
 Share

Recommended Posts

• Nick: ZeCo

• Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar

Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/x4bowKr,s1ugMK6,L0l1pVJ,tBH2KIb,RV1yH32,E6rQUc8,Q87hWVf,TLeVc44,DkAXYJf,OrgwMec,FUaWHwx#0 ( Aveti de unde alege, dar de preferat ar fi pozele 3, 5, 7, 9, 10)

Tema (In caz ca nu exista o imagine) :-

Text: ZeCo

Dimensiuni: De avatar.

Alte precizari: Astept si gif-uri.Avatare cu scantei, cu multe efecte, dar si simple.

Mersi frumos.Arata bine, dar mai astept creatii sa am de unde alege.Dupa cum am precizat si mai sus, astept si avatare cu efecte.

Sincer, nu imi place...mai ales textul.Mai astept 1-2 creatii cu poza 10, apoi puteti da closed.Daca se poate la aceasta poza si un efect pe langa text ar fi bine.La sfarsit voi acorda +1 la cea mai reusita creatie care mi s-a parut.

Multumesc pentru creatiile oferite si felicitari pentru munca depusa.Insa voi alege una singura din toate cele prezentate, si accea este bineinteles a Cristinei.Se vede clar diferentele intre avatare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.