Jump to content

Portofoliu CristyanN.

RW CristyanN
 Share

Recommended Posts

Frumos, bravo bai praduitorule :D

@,

Stroke-ul pe unele strica imaginea. Exagerezi cu blur-ul, incearca sa pui mai putin.

La urmatoarele "serii" ai inceput sa te perfectionezi, chiar imi plac unele, textul este cam urat.

Nu sunt Photoshop Master, dar am dat niste sfaturi, care daca vrei, le poti lua in considerare :), si eu faceam greselile acestea, exageram cu blur-ul.

EDIT: Ultimele poze postate sunt chiar faine, continua! Am vazut ca ai mai lasat blur-ul.

Edited by Zippe

@, Imi plake mult aia cu Welcome to my profile, e ceva simplu, frumos si original, te felicit pentru munca depusa. Iar pe avatare adauga mai multe filtrere/efecte, gen pune si tu x2 gaussian blur, pune si tu exposure, curves, du-te si tu la Color balance, misca de o sageata de acolo si vezi pe ce culoare da mai bine, mai joaca-te si tu prin alea acolo, arata mai fain asa!

Foarte frumoase, gigi +1 ;)

In mare parte ai lucrari frumoase (logo-uri sunt chiar reusite), insa mai ai de lucrat putin la blur-ul pe care-l folosesti, incearca sa dai putin mai mult blur (de 2 sau 3) pe soft light si in acelasi timp incearca sa pastrezi cat mai mult poza originala, sa nu o incarci foarte tare, dupa ce ai dat efectul de blur dai un Shrpen -> Sharpen pe opacitate de 30-40%, te uiti cum ar arata mai bine. Mai ai ceva de lucrat si la text, incearca sa te joci si cu gradientele pe text putin si sa pozitionezi textul intr-o zona in care ar da cel mai bine, am vazut ca pe majoritatea creatiilor ai folosit font-ul "Bebas", incearca sa mai folosesti si altul, pt ca nu pe toate lucrarile da bine cu acel font. In rest iti urez multa bafta si sa progresezi cat mai mult.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.