Jump to content

Van.Helsing - Problema rulare SAMP

Recommended Posts

Nume: Van.Helsing
Ce problema ai?: Nu mai imi ruleaza SAMP [uneori chiar si alte programe]
O scurta descriere a situatiei: Deci, prima oara am inceput sa iau crash din 5 in 5 minute timp de o ora, apoi nu mai imi functiona nimic, doar skype'ul, cand dadeam sa intru pe SAMP mi se facea ecranul negru apoi revenea la normal, bun, am reinstalat placa video, tot nu a mers, am reinstalat windowsul, mi-a mers 30 min, am inceput sa iau iar crashuri, si la fel, ecran negru etc, am reinstalat iar placa video [driverul] luam crash cand dadeam connect, am reinstalat iar driverul si windowsul, tot ecran negru si revenea la normal..
Screenshot: Nu prea am cum sa fac.
Alte precizari: Nu stiu daca e prea bine ca am postat aici dar am nevoie de ajutor urgent.

PS: Windows schimbat de doua ori, driver de vreo 4-5 ori reinstalat [la placa video], gta reinstalat de vreo 10 ori, crack'uri la gta schimbate, am sters modurile tot, am incercat default [classic]... tot nimic, daca cineva stie vreo rezolvare, rog sa lase aici un post ceva, va rog frumos sa nu postati doar de dragul de a face +1, cititi cu atentie ce am facut deja si dati'mi alte idei.[Tin sa precizez, am PC praf, stiu, dar nu's nolifer sa dau 1000euro pe un PC sa nu mai ies din casa, sa stau doar sa ma joc, mai bine imi cumpar o masina, Componente PC: Marca DeLux, procesor intel 2,4, 1gb rami, 80 gb hard, 256 placa video [ATI 9250/Asus], Windows XP Professional, folosesc windows XP deoarece nu exista driver pentru placa video, compatibil pentru alt de windows.

Edited by VanHelsing Official

salut

din ce mi-ai spus, e foarte posibil ca HDD-ul sa aiba multe sectoare bad sau placa video sa nu mai duca foarte mult..

ne trebuie mai multe detalii

sursa de cat ai, de cat timp o ai ?

XP sp2 sau sp3 ?

@@Radu Microsoft Windows xp - Professional - Version 2002 - Service Pack 3 , am incercat si alte versiuni mai noi dar asta merge cel mai bine si singura pe care o mai citeste, unele versiuni mai noi/vechi nu le citeste la instalare.

Sursa: AC 230V 50HZ A4 [in jur de 5 ani :)) ] insa nu cred ca sursa ar fi de vina.

"cand dadeam sa intru pe SAMP mi se facea ecranul negru apoi revenea la normal" explica-mi asta mai bine. isi dadea restart? sau revenea in samp?

Edited by PROOF off

"cand dadeam sa intru pe SAMP mi se facea ecranul negru apoi revenea la normal" explica-mi asta mai bine. isi dadea restart? sau revenea in samp?

Deci, dadeam connect , se facea ecranul negru/alb [uneori ori alb ori negru] pt maxim 2 secunde, apoi revenea la normal in desktop

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.