Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

[Portofoliu] - Katsuui

Katsuui
 Share

Recommended Posts

Aici o sa va prezint cateva creatii de ale mele , o sa mai postez pe parcurs si niste cadouri pentru comunitate ! Peace @

1. S3tiXtB.png 2. qQv8Gbv.png 3. r9HtFD4.png 4. d68iCtF.png 5.MQTmXby.png

6. qVTyB1P.png 7. YXjqvnG.png 8. oYT70JA.png 9. pBvO8th.png 10. Oa3ZCz8.png

P.S: Astept păreri critici dar doar de la cei care stiu sa lucreze in ps nu de la cei care au gfx skill-ul professional in paint sau nu stiu sa faca un layer ! Enjoy @

@@Katsuui, foarte reusite , blur frumos stiu ca nu ma prea pricep in PS dar au iesit super ok , mai asteptam "content" .

@Tovarășu Critical

Multumesc , o să revin maine cu alte avatare poate si cu ceva semnături !

Aici o sa va prezint cateva creatii de ale mele , o sa mai postez pe parcurs si niste cadouri pentru comunitate ! Peace @

qQv8Gbv.png

ai grijă cum tragi de curves și la efectele din filter, mă refer aici la exposure/levels, stock-ul se poate transforma ușor din hq în lq. :)

ce font folosești la creațiile din requests? că la toate ai folosit același font ( cel principal mă refer ), merci anticipat!

ai grijă cum tragi de curves și la efectele din filter, mă refer aici la exposure/levels, stock-ul se poate transforma ușor din hq în lq. :)

ce font folosești la creațiile din requests? că la toate ai folosit același font ( cel principal mă refer ), merci anticipat!

@SFPhaX

Am mare grijă ,multumesc pentru atentionare !

Link Font: http://www.dafont.com/steelfish.font

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.