Jump to content

[Battle] oTo vs SFPhax

ZEW Yulo
 Share

Recommended Posts

Prima e mult prea low quality, efectele sunt puse în mare parte doar ca să fie puse.. chiar dacă e un avatar, o creaţie de dimensiune redusă, trebuie venit cu o mică manipulare.. cât de mică. A doua, tot cam la fel, doar că are nişte exposure să pară mai hq şi un mic text necentrat. Îmi dau impresia de lucrări făcute în grabă.

Votez 2.

A doua lucrare mi se pare obisnuita si nu gasesc nimic special la ea, textul nu e bine pozitionat, nu se potriveste nici font-ul, nu ma prea incanta, cat despre efecte, se rezuma la un blur puternic.

La prima creatie s-a folosit totusi o gama mai vasta de efecte, texturi bine aplicate, textul pozitionat astfel incat sa crezi ca asa e imaginea si redimensionarea pune in evidenta mai multe aspecte ale imagini, pe langa toate astea, efectele ofera un asptect placut imaginii.

Votez 1

O sa ma retrag eu din acest battle, nu permit unor necunoscatori sa-si bata joc de munca mea. Sa vii cu argument ca nu-ti place blurul cand el nici macar nu exista, sa vii cu argument ca era necesara o mica manipulare... pai la mine manipulare, la el unde e? Sa vii cu argument ca nu-ti place ca sunt folosite efecte, pai prietene Sari efectele astea probabil ai vrea si tu sa le folosesti in photoshop dar nu stii cum. Lucrari facute in graba? E munca de o ora si ceva acolo.

O sa mai trec pe battle-uri cand nu or sa mai poata vota toti habarnistii in photoshop si cand nu or sa mai voteze pe cine sunt pusi sa o faca.

Na psd Sari sa vezi si tu unde e bluru ala si cum se lucreaza in photoshop.

http://www.girlshare.ro/34915656.6

tKrig1g.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.