Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

[B-Zone Battle] Eathen vs Cristina

Egris
 Share

Recommended Posts

• Numele meu : Eathen

• Numele celui provocat : Cristina

Tema luptei :

zYl2IDo.jpg

Dimensiuni ( maxima/ minima ): 150x300 ; 150x250

Deadline time posting : 24h

@@Cristina

Prost, prost dar insistent.

Edited by Eathen

Wow,aman 2 lucrarile sunt superbe.

v1 imi place paternu adaugat,textul e prea sofisticat incat trebuie sa stai ceva sa iti dai seama ce scrie,blur frumos,bordura ok.

v2 text frumos,iese foarte bine in evidenta,efect ok,fara bordura.

vot v2,mi-a fost greu sa aleg,dar cred ca aceasta este cu putin mai buna ca v1

Bafta amandurora.

As fi ales varianta 1 dar textul nu se integreaza prea bine cu restul, o sa aleg varianta 2.. singurul lucru care m-a facut sa o aleg pe aceasta a fost defectul la aplicarea textului pe prima lucrare.

Votez prima variantă deoarece consider că acel blur scoate în evidenţă unele detalii care în v2 nu se observă, iar font-ul mi se pare mai potrivit decât cel din v2.

Edited by xKlauss

V1: text cam mare, foloseste alt FONT, fain patternu' ala, nu imi place border-ul

V2: frumoase efecte, cred ca ala e box blur, mergea mai bine un border alb cu 20% opacity, frumos text, la secundare mai fain decat la V2

Votez V2

Edited by d r E jR

Votez V1. Imi place la nebunie textul principal din prima lucrare si, de asemenea, aceasta are mai multa viata, efectele sunt excelente.

Deși ambele lucrări arata bine, votez V1 deoarece are un efect ce dă mai bine pe imagine decât cel de pe V2 , un text mai frumos ce dă un aspect clasic, si un border foarte frumos.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.