Jump to content

[B-Zone Battle] Preda vs SFPhax.

Shaq KIA
 Share

Recommended Posts

Votez lucrarea cu numărul 1 deoarece are un aspect mai frumos, te-ai gândit bine să pui acel pattern, un effect frumos, deasemenea și textul, poate că arăta bine și pe overlay sau era și mai bine dacă nu-l puneai, nu trebuie neapărat text față de v2 care ai stricat tot cu acea bordură, puteai să pui textul pe none, sau a fost pus pe none și l-ai lăsat pe bold

Votez v2. Nu imi place v1, ca sa pui paternul ala pe fundal invata mai intai sa decupezi cum trebuie.

Haha, mă retrag.

oTo la capitolul avatare se vede că ești slab, uite aici tutorial

Edited by Cristina
Link de la tutorial șters, făceai reclamă.

Haha, mă retrag.

oTo la capitolul avatare se vede că ești slab, uite aici tutorial

Ai dreptate, eu sunt slab la avatare dar tu esti slab la Photoshop. Toate lucrarile le faci dupa un anumit tutorial, daca te pun sa-mi faci ceva de unul singur esti total paralel, probabil de aia ai si functia de designer :). In avatarul de mai sus nu ai fost in stare sa decupezi leul sa folosesti paternul pe background, ai vazut un tutorial si crezi ca asa e corect, cauti cativa termeni pe google si te crezi designer, prietene, nu esti in stare sa faci decat niste avatare si alea dupa un preset, stai in banca ta. Ai deschis photoshop-ul de 2 luni si crezi ca esti mare invatat, nu stii nimic prietene, daca faci 2 avatare nu inseamna ca esti desginer sau ca stii sa lucrezi in photoshop. Imi arati un tutorial cu 150 de viewuri, e egal cu 0 pentru mine ala prietene. E greu sa castigi un battle cand nu poti sa-ti mai pui prietenii sa te voteze nu? E greu sa castigi pe bune... e greu.

PS: Vezi ca faci reclama cu acel video.

Edited by F4L oTo VIP

Ai dreptate, eu sunt slab la avatare dar tu esti slab la Photoshop. Toate lucrarile le faci dupa un anumit tutorial, daca te pun sa-mi faci ceva de unul singur esti total paralel, probabil de aia ai si functia de designer :). In avatarul de mai sus nu ai fost in stare sa decupezi leul sa folosesti paternul pe background, ai vazut un tutorial si crezi ca asa e corect, cauti cativa termeni pe google si te crezi designer, prietene, nu esti in stare sa faci decat niste avatare si alea dupa un preset, stai in banca ta. Ai deschis photoshop-ul de 2 luni si crezi ca esti mare invatat, nu stii nimic prietene, daca faci 2 avatare nu inseamna ca esti desginer sau ca stii sa lucrezi in photoshop. Imi arati un tutorial cu 150 de viewuri, e egal cu 0 pentru mine ala prietene. E greu sa castigi un battle cand nu poti sa-ti mai pui prietenii sa te voteze nu? E greu sa castigi pe bune... e greu.

PS: Vezi ca faci reclama cu acel video.

ce penibil ești, spui de mine că fac creații după tutorial și că nu am imaginație dar avatarul tău e după tutorial :)), gândește-te înainte să deschizi gura, pattern-ul nu se pune pe personaj, se șterge de pe el pentru că o să arate ceva în genul:

8k3szEl.jpg

ți se pare ție că este vreo bucățică din acel Pattern pe leu? deja întreci prostia admisă pe comunitate dacă îmi aduci astfel de afirmații, la ambele provocări ale tale, nici un border nu ai știu să pui, ar trebui să taci din gură cu ''îmi pun prietenii să mă voteze''. ai văzut care e lucrarea mai bună și ai votat opus pentru că te-am bătut la battle de 2 ori la rând și ai venit cu suferințe la adresa Algerianului care nici măcar nu era prieten cu mine :)), Aleksander care este cu mult pese tine a votat tot lucrarea mea așa că nu ai nici o scuză că ai pierdut battle-ul + că nu fac avatare dintr-un preset, nu folosesc actions și .psd-uri luate de pe net, mi se pare foarte amuzant la tine că după atâta experiență în spate nu știi să pui un border sau un blur, bv bv.

funcția de designer se obține prin activitate la această secțiune, sunt foarte mulți mai buni decât tine la această secțiune și nu suferă așa ca tine, dar nu stau să îi enumăr că iar începi cu suferințele tale, tu mereu ai dreptate :))

oTo designer experimentat :

jEkrzlG.gifYVEon8d.pngor3jcej.gifvX0H64Q.png

Edited by SFPhaX

Multe discuții ce nu își au rostul, iar unul dintre participanți s-a retras.

Ca fapt divers, gusturile nu se discută. Atâta timp cât un designer (experimentat sau nu) execută o lucrare ce este pe placul celui care a făcut cerere, consider că își face datoria și își merită "funcția".

Pace!

:topic_closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.