Jump to content

Problema - Svchost.com

Recommended Posts

Nume : svchost.com
Ce problema ai ? : Deci , cand vreau sa intru pe google , paint , uTorrent , etc .. imi apare asta .

De cat timp aveti problema respectiva ? : De ieri .

Screenshot : http://imgur.com/MA7j8ik
Alte precizari : Dupa ce imi apare '' svchost '' sa dau 'Yes ' sau ' No ' daca dau 'Yes' imi intra in porgramul respectiv , iar daca dau 'No' nu imi intra .

Ps: Un tutorial ceva , niste pasi sa urmez (expliciti) va rog .

SVCHOST is the program which allows multiple windows to be running for windows. This is totally fine, it's not a virus and shouldn't cause you problems.

Svchost este .exe nu .com, si nu iti cere de fiecare data cand deschizi ceva sa dai yes sau no deci ce ai tu acolo nu e normal. http://www.bitdefender.ro/solutions/60-second-virus-scanner.htmlscaneaza cu asta. Daca nu gaseste nimic, descarca un antivirus si scaneaza. Daca este cazul sa descarci un antivirus, iti recomand Bitdefender Total Security 2015, eu am scapat de virusi dinaia ce iti deschid reclame pe orice pagina de internet intrii, ii luasem dupa ce si-a bagat fratemiu labele pe unde nu ii fierbe oala.

Edited by Cedryk

Uite l-am luat am scanat ... dar fi atent cand intru in aplicatii nu mai imi apare aia cu svchost ... dar in fine ... acum nu gasesc acest fisier '' Win32.Neshta.A '' ....

Un mic ajutor ?

image.jpg

La ce iti trebuie acel fisier? Am dat acum un search pe google si vad ca ar fi virus. Si daca nu iti mai apare aia cu svchost.com e bine, nici inainte nu trebuia sa apara.

Un antivirus ar trebui sa ti le si stearga dupa ce le gaseste. Unele fiesere pe care nu le poate sterge chiar atunci, or sa fie sterse la urmatorul restart, desigur trebuie sa ai antivirusul instalat.

Ti l-am recomandat mai sus, de dat link nu pot pentru ca nu sunt permise link-uri spre locul din care l-am luat eu(B-Zone descurajeaza pirateria)

Edited by Cedryk

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.