IceCold Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Descriere : Acest Hq are masini tunate,ascensoare etc.. / Atele = Va fi teleportat la un sediu / Agarage = Deschide garaj pentru 7 sec / Aboat = Deschide poarta pentru barca timp de 5 sec / Agat = Deschide poarta principală 5 sec / Anuke = arunca in aer un nivel din sediu (Utilizat pentru uciderea vizitatorilor nedoriti) / Acarlift = Un lift merge în jos, şi merge până sus în 5 secunde / Ahydralift = Un lift de sus coboara la garaj auto, şi urca în 5 secunde Puteţi găsi aceste comenzi în /adminhq ingame login ca admin RCON! Exemplu: / login rcon "parola" Macar atata sa meritati si voi adminii pentru treaba facuta pentru server ! Daca se accepta aceasta propunere ii voi trimite la RazR modul compatibil cu SAMP,fara buguri,comemzile se pot schimba . ATENTIE: Modul nu este facut de mine !Eu doar am participat in map creator EDIT : BiSDarkSweeT : http://www.img.b-zone.ro/images/49432093181648165923.jpg AkA.RTxX : 1.am specificat ca nu este modul facut de mine,priveste poza..ai auzit de MTA ?Ok 2.nu stiu cine ii Mojo ala si 3.ce Burn ? alte nedumeriri?nu am facut aceasta sugestie ca ,sa apara conflicte..iti convine bine nu'ti convine justifica dece si gata si tt atata.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSweeT Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Nu are rost are prea mult obiecte si de exemplu poate disparea fantana acea de la PD sau alte obiecte puse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwerlin Baron Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 IceCold, tare ma tem ca ai aceste "idei" de pe modul lui MoroJr ... pe Burn asa avea. Si era cam singurul cu un astfel de loc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackinEXE Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 De ce sa copiem noi pe alti? De ce sa nu fim originali? cu creatiile noastre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Daca adminii aveau nevoie de asa ceva se facea si oricum nici nu-i folositor. CLOSED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.