ZenoDEMENT Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Model pentru întrebări: Incerc sa ma conectez si nu ma lasa. Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Incerc sa ma conectez pe samp, si imi zice ca nu imi raspunde serverul, am incercat si pe RPG 1,2,3, si nimic este de la viteza de internet? Screenshot (în caz că este necesar): http://i.imgur.com/tp2Kbxq.jpg Alte precizări: Sunt in Italia si nu stiu daca este o problema de la joc sau de la internet, imi trebuie ceva descarcat sa ma pot conecta sau nu stiu , viteza nu este una foarte mare de internet fata de cea care o aveam in Romania, downloadez cu 1-1.2mb/s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiNNd3R Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Este problema de la net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG SheGa Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Cel mai probabil este de la internet. Initial m-am gandit ca e de la versiunea de samp. Dar am vazut in poza ca ai 0.3.7, deci e ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted July 25, 2015 Share Posted July 25, 2015 Cel mai probabil existaul probleme la host. Probabil că acum sunt rezolvate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.