Asteptam propunerile voastre legate de forum aici: https://forum.b-zone.ro/forum/202-forum-suggestions/

Welcome to B-Zone Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
SuperdyJPN

Mortal Kombat Armageddon

6 posts in this topic

Cea mai populara serie de jocuri de lupta a celor de la Midway, Mortal Kombat a redefinit genul, iar acum, seria, impacheteaza povestea proprie cu Mortal Kombat: Armageddon pentru PS2, ultimul joc pentru generatia curenta de console.

Jocul contine o lista masiva de caractere, multe stagii diferite si o ultima viziune a cine moare si cine ramane in Mortal Kombat.

Armageddon include peste 60 de caractere din toate jocurile Motal Kombat de pana acum, inclusiv favoritii fanilor precum Sub-Zero, Scorpion, Raiden si multi multi altii.

Fiecare caracter are acum 2 stiluri de lupta plus arme, iar jucatorul poate schimba stilurile de lupta in orice moment al duelului vor. Un sistem de creare al caracterelor este inclus, permitand jucatorilor sa isi creeze propriul luptator Mortal, optiunile mergand atat de departe incat creatorii pot alege si stilurile de lupta si armel, personalitatea, aspectul fizic si accesoriile.

Caracterele, pot din nou sa faca atace in zbor iar o noutate o reprezinta noul sistem de parare a loviturilor.

Fatalitatile au fost si ele "prelucrate", oferind posibilitatea jucatorilor sa execute propriile fatalitati care pot fi si ele create.

Scenele, care le includ pe toate, de la Barlogul lui Goro din primul joc pana la locatiile din Mortal Kombat: Deception, iar pe langa acestea mai contin capcane mortale si arme care pot fi folosite pentru a-ti elimina adversarii.

Jocul cauta sa ofere un final definitiv caracterelor din actuala generatie si poveste din Mortal Kombat, iar cu peste 60 de caractere, nivele masive si o multitudine de stiluri de joc, este un mod potrivit de a-si lua ramas bun de la aceste caractere.

Caracteristici generale:

- sistem de creare a caracterelor;

- sistem de creare a fatalitatilor;

- noi stiluri de lupta, arme si miscari;

- peste 60 de caractere din universul Mortal Kombat;

- un nou mod Konquest: dupa cum, in varianta originala a fost folosit drept un mecanism de antrenament de baza, acesta a fost acum upgradat la o aventura in toata regula, cu o linie de poveste si gameplay variat;

- Online play;

- extra material precum schite de productie

, biografii ale caracterelor si multe altele pot fi, la un moment dat, deblocate.

 

21052489271026828270.jpg

 

20972920248201808456.jpg

 

49773076031479681658.jpg

 

48098105555229614439.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmm frumoase,ma-m jucat,acm numai joc.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asta chiar e fain sa il joci pe Wii :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0