ACDCEugen Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Pe RPG3 nu prea se mai deschid aplicatiile, mai ales la factiunile pasnice, ar trebui sa le deschida mai des sau sa se mareasca numarul de locuri disponibile, deoarece vreau sa aplic de o saptamana la ceva si nu am la ce. Sau sa se deschida mafiile inchise.Screenshot (în caz că este necesar)Alte precizări:Ar trebui sa se deschida mafiile celelalte, deoarece este vara si toata lumea vrea intr-o mafie, iar celelalte factiunile tin inchise am vazut, iar locurile sunt ocupate la unele dintre ele mai mult de jumatate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RPG2 Sebastian Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Trimite-i PM lui Kelton pentru asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iBogdan Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Fiecare Leader decide când are nevoie de membrii și va deschide aplicațiile. Dacă vei da PM lui Kelton sau /report, /n în joc vei primi un răspuns similar deoarece și eu am făcut-o pe RPG1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACDCEugen Posted July 15, 2015 Author Share Posted July 15, 2015 Nu este vorba de asta, este vorba ca locurile la unele factiunii sunt full--TOW TRUCK COMPANY este full, nu mai zic de politie si mafiile alea sunt inchise. Mai bine astept sa se deschida la o factiune pasnica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jex1123 Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Sunt 429 de oamnei în total în toate facţiunile actuale. Având în vedere că la orele de war sau seara serverul are un trafic de aproximativ 500 de persoane, d-aia nu se deschid. A zis kobo clar, aşteptaţi până se strânge mai multă lume, serverul este în continuă dezvoltare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Ai primit destule raspunsuri. In caz ca mai ai vreo nelamurile, contacteaza pe cineva de mai sus sau pe mine prin PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.