HooL Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 •Nick-ul tau: Hooliganu •Descrierea bugului: Nu stiu din ce cauza imi dispar banii de pe chirie.Ciudat e ca numai azi mi s-a intamplat.Azi pe la 15:00 aveam cam 25k in casa iar acuma,la ora 20:00 am 4k.Sunt absolut sigur ca nu am scos banii din casa si ca nimeni nu a intrat pe contul meu. •ScreenShot(s):nu am deocamdata,dar deacuma fac. Nu vreau niciun ban inapoi,eu doar va anunt ca exista un bug. Sper sa nu se bage unii aiurea sa spuna ca am facut topicu asta doar pentru a face rost de 21k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
William Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 @ Posibil ca fostul proprietar sa aive keya casei si sa aive acces la toate comenziile casei, asa am patit si eu cu bizz-ul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwerlin Baron Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 A fost roleback , cred. Si eu aveam vreo 199milz si dupa doar 197 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HooL Posted May 31, 2010 Author Share Posted May 31, 2010 Aha,ok,posibil.ms da ce de bani ai aka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emanuelll Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Cred ca e bug ca si eu am patit la fel, dar poze nu am:| Ps: cred ca doar daca ai multi bani in casa iti dispar din ei (peste 500k) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeGaL Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 nu e bug pt ca si eu am patit ...si asta o fost pt ca o cazut serverul si o dat bani tot pana la ultima salvare....si atunci or disparut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Nu s-au salvat datele de la conturi, case si bizz-uri atunci cand pica serverul si din cauza aceea lipsesc bani, rp-uri etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.