Jump to content

Recomandare PC/Laptop second hand.

Recommended Posts

1. Nick: Alexander

2. Buget: 700 lei

Componente pe care vreau sa le pastrez ( HDD/CPU/Periferice etc. ): -

Aveti nevoie de monitor?: Da.

Aveti nevoie de periferice?: Nu.

Pentru ce va fi folosit PC-ul (G aming/Office/Multimedia)?: Doar pentru SA:MP si browsing.

Cand planuiti sa faceti achizitia (zz/ll/aaaa)?: Nu e o data fixa.

Doriti ca PC-ul sa fie silentios?: Nu neaparat.

Alte precizari: Second hand ma refer la PC-uri care se comercializeaza la firme specializate,nu de la persoane fizice, daca nu stiti la ce ma refer puteti cauta pe google "calculatoare second hand", sau daca stiti, imi puteti sa recomandati un PC sau un site de incredere.

Edited by AlexandeRr

Cauta pe pchouse.ro ca au PCuri refurbished chiar ok la preturi bune doar ca ar trebui sa-ti iei si o placa video dedicata ca multe din ele nu au.

Ai comandat de la ei? Sunt seriosi?

@Radu ar merge bine SA:MP-ul pe PC-ul asta? Zic ca merge bine adica fara lag la medium inspre low.

http://www.pchouse.ro/calculatoare/fujitsu-siemens-w360-c2d-2-33-ghz.html

Edited by AlexandeRr

@Radu ar merge bine SA:MP-ul pe PC-ul asta? Zic ca merge bine adica fara lag la medium inspre low.

http://www.pchouse.ro/calculatoare/fujitsu-siemens-w360-c2d-2-33-ghz.html

Daca iti adaugi o placa video, atunci da, ar merge si spre high fara lag.Dar trebuie sa adaugi o placa video mai mare de 512(sfatul meu) ..Poti gasi la 70-150 una..:-??..depinde de unde o iei si de la cine..

Daca nu ii adaugi placa video...nu cred ca ar merge nici la low fara lag...

@break eu in prezent am un PC cu 2 gb ram si un dual core 1,8 ghz si fara placa video care imi merge bine la low cu moduri.

Imi poti da un link cu o placa video compatibila cu PC-ul.

Edited by AlexandeRr

@break eu in prezent am un PC cu 2 gb ram si un dual core 1,8 ghz si fara placa video care imi merge bine la low cu moduri.

Imi poti da un link cu o placa video compatibila cu PC-ul.

Am precizat ca nu stiu sigur, pentru ca nu stiu cat v-a avea placa video integrata...asta depinde de ce placa de baza va avea..

Cati bani ai fi dispus sa dai pe placa video?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.