Jump to content

Caut Administrator de Bar/Club

LikEeE

Recommended Posts

Cum spune si topicul, caut un administrator de bar/club care sa se ocupe de el , adica sa organizeze eventuri, petreceri, sedinte etc etc.

Pentru a aplica trebuie doar sa completati modelul de postare dupa cum urmeaza:

• Nick:
  • Level:
  • Facţiune:
  • De ce doresti sa fi administrator:
  • Esti de acord cu clauzele impuse:

Reguli:

1. Administratorul va beneficia de jumatate/ trei sferturi din profitul bizului la zi/saptama( se va cade de comun acord )

2. Daca voi considera ca administratorul nu isi face treaba,pot angaja altul, astfel vechiul administrator isi va primi partea din profit.

3. Administratorul va avea in vedere profitul prin comanda [/bizstatus] pentru a nu avea suspiciuni in privinta mea. ( Nu trag tepe dar e o masura pe care in romania e mai bine sa o faci).

4. Administratorul va suporta anumite cheltuieli minore cu privire la /ad-uri si reclama dar 50% din ele vor fi rambursate( adica va primi banii inapoi de la mine).

5. Pentru orice cheltuiala facuta, administratorul va avea obligatia sa faca un SS si la sfarsitul zilei/saptamani sa mi le trimita pentru le rambursa.

Atentie!!!

Daca administratorul va da mai multe ad-uri dar nu va strange foarte multi clientii, cheltuiala va fi suportata de el in proportie de 90%.

6. Alte reguli vor urma

• Nick:BauMaxXx
  • Level:Detin level-ul 7.
  • Facţiune:Nu am o factiune inca.
  • De ce doresti sa fi administrator:Pentru ca nu am fost niciodata un administrator la un bar/club,vreau sa fac experienta nu o sa te dezamagesc !
  • Esti de acord cu clauzele impuse:Sunt de acord cu toate reguli impuse de tine.

• Nick:BauMaxXx
  • Level:Detin level-ul 7.
  • Facţiune:Nu am o factiune inca.
  • De ce doresti sa fi administrator:Pentru ca nu am fost niciodata un administrator la un bar/club,vreau sa fac experienta nu o sa te dezamagesc !
  • Esti de acord cu clauzele impuse:Sunt de acord cu toate reguli impuse de tine.
Rspins. Ai avut 3 zile proba ai renuntat. Treaba ta

INCA SUNT IN CAUTAREA UNUI ADMINISTRATOR DE BAR/CLUB

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.