Fistiqqq Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 (edited) Nick: Fistiqqq Buget: Aproximativ 1200 lei. Componente pe care vreau sa le pastrez ( HDD/CPU/Periferice etc. ): - Aveti nevoie de monitor?: Nu Aveti nevoie de periferice?: Nu Pentru ce va fi folosit PC-ul (G aming/Office/Multimedia)?: Gaming Cand planuiti sa faceti achizitia (zz/ll/aaaa)?: Nu am o data fixa, dar aproximativ pana incepe scoala. Doriti ca PC-ul sa fie silentios?: Nu conteaza. Alte precizari: Pc il doresc pentru samp, si pentru CS-GO. Edited July 29, 2015 by Fistiqqq Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Nick: Fistiqqq Buget: Aproximativ 12000 lei. Componente pe care vreau sa le pastrez ( HDD/CPU/Periferice etc. ): - Aveti nevoie de monitor?: Nu Aveti nevoie de periferice?: Nu Pentru ce va fi folosit PC-ul (G aming/Office/Multimedia)?: Gaming Cand planuiti sa faceti achizitia (zz/ll/aaaa)?: Nu am o data fixa, dar aproximativ pana incepe scoala. Doriti ca PC-ul sa fie silentios?: Nu conteaza. Alte precizari: Pc il doresc pentru samp, si pentru CS-GO. deci...ca sa inteleg.. 12000 lei.? Adica 120 milioane vechi? vreau sa stiu doar daca este o greseala sau chiar atat esti dispus sa dai pe pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 mai doresti configuratie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Nu ai mai postat nimic de o saptamana si ceva . T/C(il redeschid la cererea ta daca mai doresti configuratia, nu crea alt topic) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts