Jump to content

[Problema SAMP] Arma Deagle.

iCatalinn

Recommended Posts

Cred că e din cauza mod-ului instalat pe skin. Din câte observ, doar când execuți comanda crouch acesta dispare. Încearcă să dezinstalezi modul, să testezi ținta, să vezi dacă funcționează. Apoi reinstalează skin-ul și observă din nou. Dacă nu asta e problema, atunci nu știu exact ce ar putea fi.

ai încercat să lași skinul default ?

încearcă și să ștergi tot ce aparține de GTA în documents și încearcă, sau poate niște fișiere care nu își au rostul se află în hud și produc această eroare, ai încercat să schimbi hud.txd cu altul ? nu mă refer doar la țintă, tot hud-ul.

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am o problema la arma deagle, urmariti videoclipul si va veti da seama, orice mod de a rezolva problema este bine venit, va rog ajutati-ma.

Screenshot (în caz că este necesar): https://www.youtube.com/watch?v=3pFfL7P5AbE&feature=youtu.be

Alte precizări:

Ai Python.ifp? Daca da, este de la Python.ifp si trebuie sa-ti reintalezi GTA-ul.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.