Jump to content

Plangere - Ikarus14 - X-Ray #Moduri Ilegale

Leonard RPG 3
 Share

Recommended Posts

Nume în joc: LeoN

Numele celui reclamat: Ikarus14

Descrierea situatiei: Foloseste moduri nepermise. Daca el are voie, noi ca membrii de ce nu avem voie?

Martori: Sunt

Alte precizari: Se vede in stanga foarte clar si pe chat la fel, ca nu poate vedea cu X . Nu este admis unui membru staff sa foloseasca astfel de moduri mai ales la rangul sau in staff care pentru mine este unul nu prea semnificativ fata de un Manager sau Admin.

BTW, Katzuno astept sa vad care este regulamentul dupa care a actionat pentru ca eu nu consider "nigga" ca fiind vulgar. In al doilea rand, o sa ma duc la Bobo daca nu se rezolva chiar daca sunteti prieteni, pentru ca nici asa nu se poate. El da kick-uri aiurea ( astazi a dat cuiva pentru ca sa isi schimbe numele sabiei care era foarte corect - pacat ca nu mai am poza ) si in al doilea rand foloseste moduri nepermise de regulament. Este moderator, nu admin sau manager care chiar si aceia nu au voie la fel cum nu au voie sa foloseasca creative in scopuri personale ( ca sa dam un exemplu). Daca nu ma adresam lui, nu inteleg de ce se baga aiurea, mai ales pentru asa ceva care nu este vulgar.

Cum crezi ca ii verific pe ceilalti playeri daca nu avand la randul meu hack? Oricum eu nu joc survival, joc pe server doar ca sa-l ajut cu ce pot. (ma refer la playeri,spam,limbaj,codati, etc.)

Cat despre sabie, sabia avea la fel, cuvantul "nigga' in el. M-am inteles cu el si a schimbat numele.

@, Oricumul acesta nu este o scuza. Daca nu joci pe survival atunci de ce ai shop? Poti foarte bine sa te faci invizibil si sa dai TP la ei pentru a-i verifica, nu vad ce legatura are X-ray ca sa verifici tu jucatorii. Tu dai TP la ei fiind invizibil si cam aia e tot.

Cum crezi ca ii verific pe ceilalti playeri daca nu avand la randul meu hack? Oricum eu nu joc survival, joc pe server doar ca sa-l ajut cu ce pot. (ma refer la playeri,spam,limbaj,codati, etc.)

BTW:

3.1) Pacalitul jucatorilor noi sau folosirea oricarui tip de hack (cheat) este strict si absolut interzisa!

3.2) Abuzul de V.I.P. sau rank-uri superioare este interzis si riscati sa il pierdeti fie ca ati platit!

6) Hack-uri:

-Folosirea hack-urilor duce la banarea permanenta atat pe IP cat si pe cont.

Nu ai nici macar o scuza sa folosesti codul. Nu vad niciunde in regulament sa scrie ca un membru staff are voie sa foloseasca coduri.

Uite post-hunterule pentru ce folosesc eu x-ray si alte hackuri :).

http://imgur.com/RpMLoLe

EDIT: Am shop pentru ca am donat pentru [sponsor], si majoritatea banilor ajung la playeri care au nevoie de bani pentru /ad sau pentru iteme de la shop-uri. Bineinteles, dau cine nu-mi cere facand spam sau folosind CAPS.

Si tin sa ma corectez, acea "sabie" cu numele "NiggaFTW" era defept un arc.

Edited by Ikarus

@, Nu este nevoie de X-ray pentru asa ceva :) Pui diamantele si astepti sa mearga la ele. Daca merge la ele de mai multe ori la rand, iti dai seama ca are. In regulament nu vad nimica scris cum ca un membru staff are voie cu asa ceva, iar cat despre cod in sine, il voi folosi si eu de acuma inainte pentru ca vad ca nu se sanctioneaza.

Apropo, frumos limbaj ai tu fata de ower si colegi, daca eu am fost sanctionat pentru nigga, tu ar trebui sa fi sanctionat si mai grav pentru aceste moduri (coduri) si limbajul tau care este cu muuuult mai putin vulgar decat al meu, care nu a fost deloc.

http://imgur.com/8zG3W3B,92YzG2C

Conform regulamentului ar trebui sa fi demis.

Ti-as fi spus de ce am nevoie de x-ray pentru "asa ceva", dar nu sunt obligat si mai ales ca nu am voie sa spun discutii din STAFF.

Cat despre limbajul meu, am voie sa spun ORICE vreau eu pe chat-ul adminilor.

Abia astept sa te vad folosind x-ray. :) Sal.

P.S. Nu-mi merge link-ul, posteaza-l iar.

@, Din moment ce tu ai voie sa spui ce vrei pe chatul acela, si eu o sa spun ce vreau pe /g pentru ca nu mi se pare normal sa fiu sanctionat pentru "nigga" si tu sa nu fi sanctionat pentru "mm" sau "dick". Nu ma lua pe mine cu reguli din astea care nu sunt scrie sau favoritisme de ale voastre, ca am vazut ca voi 100 pana acuma :) .

Poftim link-urile daca nu se vad:

http://imgur.com/8zG3W3B

http://imgur.com/92YzG2C

http://forum.b-zone.ro/topic/276534-reclamatie-chelioskp-pe-a/

Uite-te la verdictul lui Katzuno, ultima fraza.

Daca nu vrei sa te uiti, iti zic eu: "

Chatul adminilor este un chat liber, oricine poate vorbi ce vrea despre oricine si este sanctionat doar in momentul in care un alt membru staff insultat in mod direct depunde plangere."

@,

Deci el practic a facut plangere asa cum spuneti voi si trebuia sa faca un PM si nu plangerea + faptul ca a avut mai multe conturi ceea ce rezolta motivul verdictului. Dar nu spune nicaieri ca /a este freechat si ca ai voie sa vorbesti ca la usa cortului.

@, Dar asta nu motiveaza inca o data faptul ca tu folosesti aceste "coduri"

Normal ca nu imi plac raspunsurile tale din moment ce tu il favorizezi pe Ikarus. El te face cu ou si cu otet de fiecare data cand are ocazia pe acel chat si tu nu iei nici o masura. Pe langa asta eu sunt sanctionat pentru "nigga", care nici macar nu este cuvant vulgar.

Edited by Leonard RPG 3

@@Leonard RPG 3, Deoarece nu esti multumit de raspunsurile mele si vrei ca cineva cu rang mai innalt in staff sa raspunda, voi lasa aceasta plangere pe mana lui MosLaDatorie care este Owner-ul principal al serverului. Cine mai posteaza dupa mine in afara de MosLaDatorie va avea postul sters + 10% warn, indiferent ca e membru staff sau nu.

Ikarus nu primeste nimic. Pe /a adminii au voie sa vorbeasca ce vor ei. Daca vrei sa stii, chiar si eu am x-ray si il folosesc mai mult ca sa gasesc chesturi ascunse cu iteme op. Nu scrie in regulament ca adminii au voie cu x-ray, dar ikarus nu foloseste acel mod ca isi faca averi. TC

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.