EDWARDKING Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 Nick: edWardking Buget: 3000-3300 Maxim,sa nu treaca de aceasta suma. Componente pe care vreau sa le pastrez ( HDD/CPU/Periferice etc. ):Nu. Aveti nevoie de monitor?: Nu. Aveti nevoie de periferice?:Nu. Pentru ce va fi folosit PC-ul (G aming/Office/Multimedia)?: Lightroom,Photoshop si Gaming. Cand planuiti sa faceti achizitia (zz/ll/aaaa)?: Nu conteaza. Doriti ca PC-ul sa fie silentios?: Nu e un aspect asa de important pentru mine,insa spun da. Alte precizari: De preferat sa fie special pentru gaming.Nu stiu,nu prea as vrea PC,niciodata nu m-am inteles cu un PC.Astept ajutorul din partea voastra,multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Nick: edWardking Buget: 3000-3300 Maxim,sa nu treaca de aceasta suma. Componente pe care vreau sa le pastrez ( HDD/CPU/Periferice etc. ):Nu. Aveti nevoie de monitor?: Nu. Aveti nevoie de periferice?:Nu. Pentru ce va fi folosit PC-ul (G aming/Office/Multimedia)?: Lightroom,Photoshop si Gaming. Cand planuiti sa faceti achizitia (zz/ll/aaaa)?: Nu conteaza. Doriti ca PC-ul sa fie silentios?: Nu e un aspect asa de important pentru mine,insa spun da. Alte precizari: De preferat sa fie special pentru gaming.Nu stiu,nu prea as vrea PC,niciodata nu m-am inteles cu un PC.Astept ajutorul din partea voastra,multumesc! Sincer...daca il vrei pentru gaming si il folosesti doar acasa, te sfatuiesc mai bine sa iei un PC. Dezavantajele unui laptop sunt o multime in ceea ce priveste gaming-ul... in primul rand componentele sunt mai scumpe si cu banii care ii dai pe laptop iti cumperi o unitate mult mai buna la configuratie. Se incalzeste foarte repede si asta duce la uzura componentelor....cel mai des afectat este chipsetul video.... Daca doresti sa ii faci upgrade....se face foarte greu si de obicei cel mai mult..poti sa ii faci doar la rami....asta daca are 2 sloturi... Daca trebuie reparat..te costa foarte mult reparatia. Si lista poate continua.Astea sunt cele mai importante.. Avantajele sunt si ele... IL poti lua cu tine foarte usor oriunde doresti, daca ai o sursa de curent si wifi(daca te joci jocuri care necesita internet) Daca se ia curentul, si ai bateria incarcata...poti continua sa te joci fara probleme 1-2 ore... Consum redus de curent Silentios 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDWARDKING Posted August 8, 2015 Author Share Posted August 8, 2015 Sincer...daca il vrei pentru gaming si il folosesti doar acasa, te sfatuiesc mai bine sa iei un PC. Dezavantajele unui laptop sunt o multime in ceea ce priveste gaming-ul... in primul rand componentele sunt mai scumpe si cu banii care ii dai pe laptop iti cumperi o unitate mult mai buna la configuratie. Se incalzeste foarte repede si asta duce la uzura componentelor....cel mai des afectat este chipsetul video.... Daca doresti sa ii faci upgrade....se face foarte greu si de obicei cel mai mult..poti sa ii faci doar la rami....asta daca are 2 sloturi... Daca trebuie reparat..te costa foarte mult reparatia. Si lista poate continua.Astea sunt cele mai importante.. Avantajele sunt si ele... IL poti lua cu tine foarte usor oriunde doresti, daca ai o sursa de curent si wifi(daca te joci jocuri care necesita internet) Daca se ia curentul, si ai bateria incarcata...poti continua sa te joci fara probleme 1-2 ore... Consum redus de curent Silentios Stiu,stiu ar fii mai ok un PC.Insa eu vreau ceva silentions,portabil (mai ales pentru photoshop,lightroom ma duc la un suc si editez).Ce-mi recomanzi ca si laptop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/dell/156-quot-inspiron-5558-seria-5000-hd-procesor-intel-core-i5-5200u-22ghz-broadwell-8gb-1tb-geforce-920m-2gb-win-81-black-wifi-n/ la bugetul tau..pentru grafic...si gaming....cam asta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 nu s-a mai postat de +5 zile, banuiesc ca ai rezolvat. TC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts