Jump to content

Derby cu casa închisă

ANDY CBN
 Share

Recommended Posts

488254_488254_dinamo_.jpg

Până la meciul direct, Steaua şi Dinamo se duelează în vânzarea biletelor. Unicul derby va avea loc duminică, 09.08.2015 începând cu orele 21:00.

Steliştii s-au supărat din cauza eliminării din Liga Campionilor, dar nu-şi lasă favoriţii la greu - fanii campioanei au format cozi la casele de bilete înaintea derby-ului cu Dinamo.

”O victorie cu Dinamo spală 50% din păcate. Pentru restul trebuie făcute transferuri”, a declarat un fan roș-albastru.

„Eu sunt dinamovist și nu m-a supărat deloc eliminarea Stelei”, susține un altul, fan al ”câinilor roșii”.

Dinamoviştii au vândut şi ei 5000 din cele 8600 de bilete primite. Fostul atacant de legendă din Ștefan cel Mare, Costel Orac, a împărțit tichete suporterilor alb-roșii.

”Comparativ cu anii trecuți, avem șanse mai mari anul acesta pentru un rezultat bun și îmi doresc victoria”, a declarat Orac.

Sursa: Digisport.

Părerea mea: două echipe aflate în suferință, mizez pe un 3-1 pentru FCSB.

F.C Dinamo Bucuresti 0 - 1 FCSB ( V-a marca Hamroun )

Daca stelistii vor pierde meciul cu Dinamo, atunci suporterii chiar ca o sa renunte la ei, e pacat de aceasta echipa ca nu are sustinerea suporterilor doar pentru o amarata de emblema, dar si Armata este foarte egoista in legatura cu cedarea siglei echipei FC Steaua Bucuresti, e prea mare birocratia in tara aceasta.

FC Steaua Bucuresti 3 - 0 Dinamo

Fc Steaua Bucuresti - Fc Dinamo Bucuresti 2 - 0! Dubla Hamroun!

oISWNjy.jpg

F.C Dinamo Bucuresti 0 - 1 FCSB ( V-a marca Hamroun )

Vă rog ca data viitoare să postaţi nu doar scorul.

Daca stelistii vor pierde meciul cu Dinamo, atunci suporterii chiar ca o sa renunte la ei, e pacat de aceasta echipa ca nu are sustinerea suporterilor doar pentru o amarata de emblema, dar si Armata este foarte egoista in legatura cu cedarea siglei echipei FC Steaua Bucuresti, e prea mare birocratia in tara aceasta.

FC Steaua Bucuresti 3 - 0 Dinamo

Eu chiar țin partea Armatei. Cineva trebuia să-i mai taie din elan marelui finanțator George Becali.

Tot ce urmărește și va urmări acest domn este să-și mai umple buzunarele, iar banii din bilete nu sunt deloc puțini.

FC Steaua Bucuresti 3 - 0 Dinamo (Marcatori: Hamroun (dubla), Chipciu)

Pacat ca suporterii stelei nu mai sunt aceiasi, toti spun ca FCSB nu este Steaua, sunt aceiasi jucatori, doar pentru ca si-a schimbat numele/emblema nu inseamna ca nu mai este aceiasi echipa care a castigat 25 de titluri. Consider ca Steaua v-a castiga acest meci cu 3 goluri marcate iar Dinamo nu v-a marca nimic.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.