Jump to content

Spune STOP!

Westbrook Studio

Spune STOP!  

99 members have voted

1. 1. Vrei ca jucatorii care intra intentionat in motociclisti sa fie sanctionati?

• Da, m-am saturat de treaba asta!
      55
    • Nu, eu in ce mai intru?
      44

Recommended Posts

Daca si tu te-ai saturat, ajuta-ne si voteaza! Nu conteaza cate "Nu, eu in ce mai intru" sunt, conteaza sa fim 1000 cei care spun STOP!

Atentie: Daca vezi topicul asta mai intai e gresit, intai vezi topicul asta http://forum.b-zone.ro/topic/287621-drama-unui-motociclist-scurt-metraj/ apoi vino aici!

Este o prostie ceea ce zici tu, n-ai cum sa nu lovesti un motociclist, asa fiecare motociclist o sa mearga, o sa intre intr-o masina si ala din masina o sa primeasca sanctiuni.

Sistemul o sa fie putin mai complex, astea sunt detalii, asa pot spune despre orice regula facuta pe server.

Sunt PRO, eu merg frumusel pe Faggio meu, si vin astia si dau peste mine, e nesimtire, am Faggio cu hidden ba si voi mi-l zgariati? La jail cu voi!

Deja se sanctioneaza asa ceva, cu confiscarea permisului de catre un membru de politist pentru deranjarea colegilor de trafic.

Cea mai buna idee, daca voi astia cu motociclete (faggio in cazul lui Dyablox) credeti ca-i rau sa vedeti la biciclisti, din 2 in 2 secunde ma loveste unu, daca tot ma loveste si ma da jos, mai face si Drive By pe mine, trebuie sa merg toata ziua pe strazi pe care nu merge nimeni.

On Topic: E o prostie sa se sanctioneze asa ceva cu ajail/warn.

sunt total deacord, merita ban.

Cea mai buna idee, daca voi astia cu motociclete (faggio in cazul lui Dyablox)

Faggio cu hidden*

Sunt NG. /su '' si vedem atunci :* ''

Deal with it B-)

Daca intrii cu masina in ei, ala nu e comportament al unui membru departament si se da FW pentru asa ceva, mai ales ca dupa ce ei au facut auto-aparare le mai dai si wanted.

ONTOPIC: Si cum am zis, PD deja ia carnetul pentru asa ceva daca surprinde o astfel de fapta, eu mereu cand am vazut pe cineva ca face asa l-am tras pe dreapta si papa permis. Deja s-a stricat serverul cu noul sistem de stop injurii, prea automatizam totul, nu credeti? Daca o tinem asa, in maxim 6 luni, singura treaba pe care o sa o aiba adminii o sa fie sa stea afk.

Daca intrii cu masina in ei, ala nu e comportament al unui membru departament si se da FW pentru asa ceva, mai ales ca dupa ce ei au facut auto-aparare le mai dai si wanted.

Ai auzit de conceptul de ''gluma?''. Daca nu, sunt un prieten.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.