Jump to content

Spune STOP!

Westbrook Studio

Spune STOP!  

99 members have voted

1. 1. Vrei ca jucatorii care intra intentionat in motociclisti sa fie sanctionati?

• Da, m-am saturat de treaba asta!
      55
    • Nu, eu in ce mai intru?
      44

Recommended Posts

@@South Silviu, lasa-l ba, sa continuam noi cu caterinca noastra, deci dupa ce-mi dai wanted ce faci? Eu te tin in spawn =))

Cel mai probabil spamez cu wanted, dupa cedez nervos, plang si ma duc la biserica sa dau acatiste. Cam asa zic ca ar decurge treaba.

Ba, eu va sodomizez pe amandoi, pe unu il pun la ture si pe ala cu faggio roz in inchisoare.

ONTOPIC: Daca deja se ocupa PD de problema asta, ce se face topic :))

Sincer, am mai vazut idei penibile, dar asta le intrece pe toate, nu ai cum sa nu lovesti in motociclist, mergeti cu NRG-500 cu 180km/h, pierdeti controlul si intrati in primul care vine din partea opusa, si cine e de vine?Soferul ca el are autovehicul mai mare, mai bine dam vina pe cel mai prost.Nu stiu ce sa zic, sunt impotriva acestei sanctiuni, sa sanctionezi soferii care intra in tine?Deja devenim copii mici, nu te plangi si parintilor ca ai cazut de pe bicicleta?Sunt contra.

@, ba deci fii atent. 1. Am faggio cu hidden. 2. Nu ma ajungi nici cu turismo de la NG nici cu Infernus de la PD. 3. Noi suntem 2, te sodomizam pe tine =))

@, buna idee =))

@, ba, sa nu-ti citez eu vorbele altora cum ar fi "imi iau monster sa dau in toti, sau sandking" Asta nu e frumos, noi motociclistii tot vrem sa avem drepturi.

, 95% din cazuri sunt civili cu tiruri sau care au donat pentru infernus si cand te vad, se baga pe contra sens si intra in tine. Acest mod oarecum ar trebui sa imite viata reala. Spune-mi si mie, ai vazut tu vreodata sa se bage intentionat pe contrasens in viata reala sa intre intr-un motociclist? Eu nu cred. :)

Sincer, am mai vazut idei penibile, dar asta le intrece pe toate, nu ai cum sa nu lovesti in motociclist, mergeti cu NRG-500 cu 180km/h, pierdeti controlul si intrati in primul care vine din partea opusa, si cine e de vine?Soferul ca el are autovehicul mai mare, mai bine dam vina pe cel mai prost.Nu stiu ce sa zic, sunt impotriva acestei sanctiuni, sa sanctionezi soferii care intra in tine?Deja devenim copii mici, nu te plangi si parintilor ca ai cazut de pe bicicleta?Sunt contra.

Bai sincer mai sunt si idioti, dar eu aici vorbesc de mine, merg frumos dupa o zi stresanta pe banda mea, ma plimb, si dintr-o data ma trezesc cu un idiot care nu se asigura sau care face intentionat si intra in mine, asa ca nu iti mai da si tu cu parerea pentru +1 bro, argumentu tau nu are nici o legatura cu ce vreau eu sa fac, fii contra, democratie rulz.

De asa ceva avem toti parte, DMul e in floare, mai ales pe membrii de departament cum sunt eu.

asa si? mai lasati naiba sampu' asta, ca doar copii under 12 ani gasesti, se cred ei mare smecheri.. lasa-ti sampu'.

@[member=Faust al VIIII lea], de unde sa stiu eu ca acele poze nu sunt trucate?Poate tu ai platit pe cineva sa iti faca asta, nu poti dovedii concret ca ai suta la suta dreptate, cand o sa patesc pe propria piele, atunci o sa iti dau suta la suta dreptate, pana atunci, raman la varianta mea.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.