Jump to content

The Goat Company

Goat Boss

Recommended Posts

Model de postare:

Nick:Goat_xD

Level:16

Factiune:SF School Instructors.

Detalii serviciu: Ne ocupam cu asasinarea si transportul jucatorilor.

Alte precizari:Contactati Goat_xD pentru nelamuriri.

The Goat Company se ocupa cu transportul jucatorilor in diferite locatii . Compania noastra este dispusa sa vina la voi si sa va transporte intr-un loc anume in mai multe feluri : Modul acvatic (cu barca) si modul terestru (cu masina) .The Goat Company se mai ocupa si cu asasinarile jucatorilor . Suntem dispusi sa mergem la tinta si sa o omoram fara mila.

Ca sa intrati in The Goat Company va trebuie level 10 + si trebuie sa dati un test. Testul este la alegere : ori dati testul de transport pentru a fi in grupa de transporturi ori dati test pentru a fi in grupa de asasinare.

Reguli grupa de transport:

-Nu aveti voie sa cereti bani in plus de la client, in caz contrar veti fi avertizat.

-Nu aveti voie sa injurati sau sa jigniti clientul, in caz contrar veti fi demis.

-Nu aveti voie sa spuneti frequl pe care noi vorbim, in caz contrar veti fi demis.

Reguli grupa de asasinari.

-Nu aveti voie sa asasinati un jucator de doua ori, in caz contrar veti fi demis.

-Nu aveti voie sa injurati, in caz contrar veti fi demis.

-Nu aveti voie sa dati frequl pe care vorbim la jucatori, in caz contrar veti fi demis.

-Nu aveti voie sa faceti fara motiv DM , in caz contrar veti fi avertizat.

-Nu aveti voie sa spui tintei ca v-a fi asasinata, in caz contrar veti fi avertizat.

Fiecare grupa v-a avea cate un raport de facut, pentru mai multe informatii contactati-l pe Goat_xD.

Inainte sa imi inchei topicul vreau sa precizez ca eu nu o sa asasinez pe nimeni, doar membrii mei vor asasina.
Acesta a fost topicul despre The Goat Company, call me pentru mai multe informatii.

Model de postare:

Nick:Goat_xD

Level:16

Factiune:SF School Instructors.

Detalii serviciu: Ne ocupam cu asasinarea si transportul jucatorilor.

Alte precizari:Contactati Goat_xD pentru nelamuriri.

The Goat Company se ocupa cu transportul jucatorilor in diferite locatii . Compania noastra este dispusa sa vina la voi si sa va transporte intr-un loc anume in mai multe feluri : Modul acvatic (cu barca) si modul terestru (cu masina) .The Goat Company se mai ocupa si cu asasinarile jucatorilor . Suntem dispusi sa mergem la tinta si sa o omoram fara mila.

Ca sa intrati in The Goat Company va trebuie level 10 + si trebuie sa dati un test. Testul este la alegere : ori dati testul de transport pentru a fi in grupa de transporturi ori dati test pentru a fi in grupa de asasinare.

Reguli grupa de transport:

-Nu aveti voie sa cereti bani in plus de la client, in caz contrar veti fi avertizat.

-Nu aveti voie sa injurati sau sa jigniti clientul, in caz contrar veti fi demis.

-Nu aveti voie sa spuneti frequl pe care noi vorbim, in caz contrar veti fi demis.

Reguli grupa de asasinari.

-Nu aveti voie sa asasinati un jucator de doua ori, in caz contrar veti fi demis.

-Nu aveti voie sa injurati, in caz contrar veti fi demis.

-Nu aveti voie sa dati frequl pe care vorbim la jucatori, in caz contrar veti fi demis.

-Nu aveti voie sa faceti fara motiv DM , in caz contrar veti fi avertizat.

-Nu aveti voie sa spui tintei ca v-a fi asasinata, in caz contrar veti fi avertizat.

Fiecare grupa v-a avea cate un raport de facut, pentru mai multe informatii contactati-l pe Goat_xD.

Inainte sa imi inchei topicul vreau sa precizez ca eu nu o sa asasinez pe nimeni, doar membrii mei vor asasina.
Acesta a fost topicul despre The Goat Company, call me pentru mai multe informatii.

Nu te supara neica (desi stiu ca o vei face), dar pt asasinari avem Hitmanii. Ei ne garanteaza moartea respectivului pt $100 daca pui contract cu suma minima. Voi nu cred ca va deranjati pt asa putin.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.