Jump to content

Bug - Limbaj

Dookie

Recommended Posts

Nick-ul tau: Yozo

Server: RPG1

Descrierea bugului: da.. Am vazut ca s-a mai facut astfel de topic si nu ati facut nimic. Mi se pare o prostie sa se cenzureze niste cuvinte pentru ca daca te uiti la litere formeaza nush ce cuvant vulgar. Sa fim serios acum, eu sunt reporter, am probleme uriase din cauza acestui sistem. Nu pot sustine un interviu normal pentru ca imi gaseste cuvinte "vulgare". Nici macar un concurs de popularitate nu pot face pentru ca nu pot scrie cuvantul. Sa nu aud chestii de genul "scrie popul@ritate" pentru ca e pe live si primesc kick plus sanctiune de la lider. Voua vi se pare normal ca desi cuvantul nu este vulgar sa analizeze ordinea literelor din interiorul altui cuvant?? Mie nu. Si apropo, OK, nu e bug, dar nu luati nicio masura??? Astept raspuns.

Screenshot: -

@, nu este bug. În interiorul cuvântului popularitate apare asta: popularitate. Deoarece în interiorul acestui cuvânt există un alt cuvânt jignitor nu se poate trimite pe chat. Sper că te-am lămurit. O zi bună!

Și nu este doar acest cuvânt. Nu ai ce să faci. Așa este noul sistem. Pentru a trimite un cuvânt de genul încearcă să înlocuiești una din litere cu simboluri și/sau cifre.

@, te înțeleg perfect frate dar asta este... Ăsta e noul sistem. Încearcă o altă alternativă, cum ar fi să găsești unele sinonime ale cuvintelor respective. Să nu crezi că ești singurul care nu îi convine sau se plânge. De aceeași părere sunt și eu... Eu am noroc că am cele 2 conturi în companii de taxi și dacă am ceva de vorbit și sunt unele cuvinte pe care nu le pot folosi am soluții de rezervă. Fie folosesc cifre și/sau simboluri la unele litere fie alte sinonime. Eu zic să încerci și tu cu alte sinonime, poate rezolvi ceva.

@, de ce faci +1 aiurea și postezi ceva ce eu am zis deja mai sus? Chiar era necesar să faci +1 aiurea? Citește și comentariile lăsate într-un topic altă dată, nu doar ce scrie de cel ce a făcut topicul.

@@Botys Ghytza, Botys Ghytza, intelgem ca nu e un bug, dar nu s-ar putea adauga un White List al cuvintelor?!

Ps. Acest post nu e pentru +1, ca nu cumva sa sari si pe mine.

@@Botys Ghytza, Botys Ghytza, intelgem ca nu e un bug, dar nu s-ar putea adauga un White List al cuvintelor?!

Ps. Acest post nu e pentru +1, ca nu cumva sa sari si pe mine.

Nu sar pe tine. Doamne ferește. Stai calm man. I-am dat mention deoarece eu l-am considerat ca a fi un post aiurea din moment ce îi explicasem eu foarte clar mai sus ce și cum. Nu există așa ceva dar nu cred că este nevoie. E cam aiurea update-ul dar e simplu... Orice cuvânt în interiorul altui cuvânt care este vulgar nu se poate trimite pe chat. Îți pot da acum sute de exemple dar nu este cazul...

@LF uNknow123 mersi pentru înțelegere, @Botys Ghytza nu fac +1 degeaba, să înțeleagă unde să caute pe viitor deoarece am citit celelalte mesaje şi am văzut că nu ați lăsat un link folositor pe viitor...

Nu era nevoie de niciun link pentru că era simplu de explicat ce și cum.

Foloseşte popul@ritate, cunoscut,http://dexonline.ro:8080/definitie/popularitatealtceva nu am îmi cer scuze, sper că te-am ajutat...

News Reporterii nu au voie sa scrie popul@ritate, trebuie sa scrie perfect, daca au pus @ ala ei o sa primeasca FW de la lider.

Nu inteleg de ce nu scoate acest sistem, s-au plans mai multe persoane decat s-au plans cand a scos manelele (desii nu ma plangeam, nu ascult manele, dar totusi, altii asculta, trebuie sa se gandeasca si la ei). Lafel si ei, nu s-au gandit deloc la playeri si la cat de greu o sa fie. Sa cautam sinonime? Pai si sinonimele cuvintelor care vrem sa le folosim sunt blocate pentru lucruri asemanatoare ca acelui cuvant. Poate altii nu cunosc acel sinonim.

Daca o tinem asa, in 6 luni or sa ramana maxim 4 admini, ca ei nu o sa mai aiba ce mai face. Kamikaze nu mai poti face, deja se pierd 2-3 admini, spam/injurat nu mai poti, alti 2-3 admini. O tinem asa, si in iarna va trebuii sa faca concursuri intre admini care sa isi pastreze functia.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.