verscan2010 Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 •Nick-ul tau :[Ro]Shobby •Numele masini cu care concurezi :Infernus\Turismo... •Level-ul tau :2 •Promitem sa respectam regulile impuse + taxa organizatorilor : Da •Suntem de acord sa fim sanctionati cu warn/ban daca nu vom asculta organizatori : Da •Alte precizari :Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokerMD Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 •Nick-ul tau : Joker_MD •Numele masini cu care concurezi : infernus •Level-ul tau : 10 •Promitem sa respectam regulile impuse + taxa organizatorilor : Da •Suntem de acord sa fim sanctionati cu warn/ban daca nu vom asculta organizatori : Da •Alte precizari : bv silvio Link to comment Share on other sites More sharing options...
siLvEr. Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 •Nick-ul tau : siLvEr •Numele masini cu care concurezi : infernus •Level-ul tau : 19 •Promitem sa respectam regulile impuse + taxa organizatorilor : Da •Suntem de acord sa fim sanctionati cu warn/ban daca nu vom asculta organizatori : Da •Alte precizari : - Link to comment Share on other sites More sharing options...
1AtenTaT Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 •Nick-ul tau : AtenTaT •Numele masini cu care concurezi : infernus/bullet •Level-ul tau : 27 •Promitem sa respectam regulile impuse + taxa organizatorilor : Da •Suntem de acord sa fim sanctionati cu warn/ban daca nu vom asculta organizatori : Da •Alte precizari : - Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvio0827 Posted June 11, 2010 Author Share Posted June 11, 2010 (edited) [Ro]Shobby ->acceptat Joker_MD -> acceptat siLvEr -> acceptat AtenTaT -> acceptat Playeri inscrisi: 19/20 Mai este1 loc liber. Asteptam inscriei si sponsorizari ! Grabiti-va ,la ora 21:00 va avea loc eventul! Edited June 11, 2010 by silvio0827 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCristian Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 •Nick-ul tau : yakim_electro •Numele masini cu care concurezi : Bonshee •Level-ul tau : 19 •Promitem sa respectam regulile impuse + taxa organizatorilor : Da •Suntem de acord sa fim sanctionati cu warn/ban daca nu vom asculta organizatori : Da •Alte precizari: nimic:X:X:X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baldassare Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 •Nick :dragos10 •Level :10 •Vreau sa ajut cu suma de :25k •Voi da banii lui Silvio0827: Da •Alte precizari :neah Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvio0827 Posted June 11, 2010 Author Share Posted June 11, 2010 (edited) yakim_electro ->acceptat Din acest moment,toate locurile au fost ocupate. 20/20 Pentru inscrieri peste aceasta limita,taxa de participare este mai mare. Multumim lui dragos10 ,pentru sponsorizare. Mai asteptam sponsorizari daca sunteti in masura sa ne acordati un sprijin banesc:) Pana atunci,va reamintesc: azi la ora 21:00 ,cu masiniile la pod LS-BS (vedeti poza) ,sa ne comportam civilizat! Edited June 11, 2010 by silvio0827 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purice23 Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Nick-ul tau :Purice •Numele masini cu care concurezi : infernus •Level-ul tau :11 •Promitem sa respectam regulile impuse + taxa organizatorilor : Da •Suntem de acord sa fim sanctionati cu warn/ban daca nu vom asculta organizatori : Da •Alte precizari Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvio0827 Posted June 11, 2010 Author Share Posted June 11, 2010 Ne cerem scuze, eventul de la ora 21:00 va fi amanat pentru 22:00 Motivul pentru care am facut aceasta manevra este ca multe factiuni au sedinta la ora la care era stabilit eventul. Va astept pe toti la ora 22:00 Imi cer scuze inca odata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvio0827 Posted June 11, 2010 Author Share Posted June 11, 2010 Din cauza unor probleme tehnice,nu am putut sa ma conectez pe server timp de 3 ore.Imi pare foarte rau! Eventul va fi reprogramat! Maine ora 22:00 (sambata 12 iunie) Imi pare rau pentru ce s-a intamplat,nu puteam face nimic ,UPC Timisoara nu depinde de mine ci invers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaTmAn2010 Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Imi pare rau pt acest ADD dar eu am sedintza la ora 22:00! si te rog daca ai putea sa-l pui cv mai devreme in jur de ora 18-19 daca se poate! ca la 22 am sedintza si apoi antrenamente! Multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvio0827 Posted June 11, 2010 Author Share Posted June 11, 2010 Bun,reprogramez , sper sa fie toata lumea de acord. Duminica ora 22:00 Va adresez o intrebare celor inscrisi: Este toata lumea de acord cu aceasta reprogramare a eventului? Va rog sa faceti un reply cu un raspuns:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
edypiitbool Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 NU, doarece duminica seara nu ma joc samp pentru ca am scoala luni! Prefer Sambata la ora 22:00 sau 23:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caramel Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 •Nick-ul tau : Caramel •Numele masini cu care concurezi : Infernus •Level-ul tau : 15 •Promitem sa respectam regulile impuse + taxa organizatorilor : Da •Suntem de acord sa fim sanctionati cu warn/ban daca nu vom asculta organizatori : Da •Alte precizari : Pai Edy tu nu ai intrat in vacanta? Sau tu te duci la scola si vara? :> EU as fi de acord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 •Nick-ul tau : stefann •Numele masini cu care concurezi : Nu este inca stabilita!Revin cu un Edit! •Level-ul tau : 14 •Promitem sa respectam regulile impuse + taxa organizatorilor : Da •Suntem de acord sa fim sanctionati cu warn/ban daca nu vom asculta organizatori : Da •Alte precizari : Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaTmAn2010 Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 (edited) EU unul sunt multumit! Ms mult!!! EDY ai luat vacatntza frate scoala sa terminatde o saptamana:))!!!!! doar daca nu esti la facutate ca mn !!! Edited June 12, 2010 by BaTmAn2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raphael Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Eu sunt de acord daca este azi la 22:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrakeNN Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 •Nick-ul tau :IoN_Galusinschi •Numele masini cu care concurezi :Infernus|Bullet •Level-ul tau :11 •Promitem sa respectam regulile impuse + taxa organizatorilor : Da •Suntem de acord sa fim sanctionati cu warn/ban daca nu vom asculta organizatori : Da •Alte precizari :nu am Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvio0827 Posted June 13, 2010 Author Share Posted June 13, 2010 Purice -> acceptat Caramel -> acceptat stefann -> acceptat IoN_Galusinschi -> acceptat Cu conditia ca veti respecta regula cu privire la inscrierea peste limita maxima admisa,care presupune o taxa dubla de inscrire adica - > $20.000 Eventul se tine azi la ora 22:00 ,cu conditia sa nu am probleme gen: sa pice netu,sa nu fiu acasa si in primul rand sa fiti prezenti minim 15 payeri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvio0827 Posted June 13, 2010 Author Share Posted June 13, 2010 Event OVER Castigatorul eventului : Joker_MD Va multumesc pentru participare! Close TOPIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenV Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 (edited) A fost event frumos bafta si la altele ! Edited June 17, 2010 by alpiNE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spawn Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts