Jump to content

Creatii DGS - RoKi

Roki
 Share

Recommended Posts

Voi incepe sa lucrez si eu in PhotoShop. Nu stiu multe..tocmai de aceea deschid acest topic..pentru a primi sfaturi de la cei ce se pricep.

Nu vreau sa vad in topicul meu postrui de genul : 'Bravo' 'Tine-o tot asa' si asa mai departe. Daca ai ceva inteligent de spus, spune`o! Daca nu, taci.

My first creation..cu putin ajutor din partea lui [DGS]sKuNk.

66466674269974948686.png Multumesc Sconcs pentru mana de ajutor.

pentru prima ta lucrare este destul de bine, borderul ala mergea umpic m-ai mic, sursa de lumina este umpic cam puternica, nu imi place cum ai aplicat c4d ala roz nici nu se potriveste cu tema si nu este nici bine pus trb sa stergi ce era iesit inafara. succes pe viitor si m-ai asteptam creatii

Pentru inceput e foarte bine. Incearca de acum incolo sa numai pui lens flare, strica mult din calitatea lucrarii, cel putin asta e parerea mea si data viitoare sa pui niste Gradient mapuri! Bafta pe viitor!

nu ai pozitionat bine renderul , trebuia sa il pui de jos daca tot ai facut avatar , pentru ca se vede linia aia de unde se termina si se vede destul de urat , textul mergea m-ai aproape de render. succes

Ba cat spam X(:))

La primele 2 creatii l`am mai ajutat eu cu cat am stiut..nu l`am ajutat mult..i`am aratat cum sa puna border si asa mai departe..alte chestii.

La acel "avatar".... :| Vorbim la scoala..renderu` este pus aiurea. Textul ti`am zis sa`l faci cu Cliping Mask..

Deci NU... Ce e asta?? Ti-am m-ai zis prima data pentru inceput. Uitate p tutoriale.. Si incearca cv cu smudge . pSucces

10 cu felicitari :D:)>-
Tu esti bolnav? Vi la topicu` meu si scrii: 10 cu felicitari. Vii aici si faci la fel. AICI NU SE FACE +1! Dar ma rog :-J Sa fii tu sanatos...

Am uitat..cea de dinaintea celei cu Naruto :| ma intristeaza. Nu`mi place deloc.

Tu esti bolnav? Vi la topicu` meu si scrii: 10 cu felicitari. Vii aici si faci la fel. AICI NU SE FACE +1! Dar ma rog :-J Sa fii tu sanatos...

Am uitat..cea de dinaintea celei cu Naruto :| ma intristeaza. Nu`mi place deloc.

Da ce ai cu el? /:) Asa a vrut baiatul...doamne :|

Si aia cu naruto e chiar reusita...dar tu batman,batman...e la inceput...erai tu sfant la inceput?nu imi aduc aminte :-?

Asa...Roki...imi place aceea cu Assasin's Creed e umpicut mai buna. :)

E buna si prima ,....cu razboinicul acela....insa are dimensiuni prea mari...daca ai folosi mereu 400x150 ar fi perfect ;)

Edited by rOOkEt

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.