Xaos Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 As dori sa vizionati acest filmulet:http://www.youtube.com/sampdev#p/a/f/0/G7dMWFiq66g (copiati linkul in bara) Imi puteti spune cu ce program s-a realizat si daca acei oameni din accident erau playeri sau playeri ? As vrea sa realizez si eu unul impreuna cu voi dar as vrea sa imi raspundeti la intrebari Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Balon Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Daca teai uita si tu unpic pe la general discussion o sa observi ca acest film mai este postat odata de gabb. Ar trebui Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
November FTL Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 In primul si in primul rand pentru a face un film la acea calitatea ai nevoie de un PC foarte bun, de cativa playeri foarte seriosi si de foarte multa rabdare. Pentru a filma ai nevoie de un program specializat. Personal folosesc FRAPS dar se poate filma de asemenea si cu XFire. Probabil ca ceea ce ti s-au parut interesante la filmul care l-ai aratat ca exemplu sunt unghiurile din care este filmat. "Gta sa cam hack" este un program care iti permite sa "zbori" cu camera aproximativ in acelasi fel in care poti explora hartiile la Counter Strike atunci cand esti mort. Daca playerul tau este la o distanta rezonabila de actiune, numele altor playeri nu vor aparea in film. Si in final, "filmuletul original" ar trebui editat cu un program specializat, ca exemplu Sony Vegas. In lipsa acestuia poti edita si cu Windows Movie Maker-ul din dotare. Bafta @F4L Balon: Eu cred ca a folosit acel "filmulet" doar ca pe un exemplu pentru a intreba cum ar putea sa faca unul la fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Cum adica " si daca acei oameni din accident erau playeri sau playeri ? " .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciubster Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Se refera ca erau playeri de pe sa-mp sau boti din gta normal...ar fi o idee buna dar daca am face altcumva Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Pai, expune ideea ta.. si poate reusim sa facem ceva,mai multi baietii de pe B-Zone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xaos Posted June 11, 2010 Author Share Posted June 11, 2010 In primul si in primul rand pentru a face un film la acea calitatea ai nevoie de un PC foarte bun, de cativa playeri foarte seriosi si de foarte multa rabdare. Pentru a filma ai nevoie de un program specializat. Personal folosesc FRAPS dar se poate filma de asemenea si cu XFire. Probabil ca ceea ce ti s-au parut interesante la filmul care l-ai aratat ca exemplu sunt unghiurile din care este filmat. "Gta sa cam hack" este un program care iti permite sa "zbori" cu camera aproximativ in acelasi fel in care poti explora hartiile la Counter Strike atunci cand esti mort. Daca playerul tau este la o distanta rezonabila de actiune, numele altor playeri nu vor aparea in film. Si in final, "filmuletul original" ar trebui editat cu un program specializat, ca exemplu Sony Vegas. In lipsa acestuia poti edita si cu Windows Movie Maker-ul din dotare. Bafta @F4L Balon: Eu cred ca a folosit acel "filmulet" doar ca pe un exemplu pentru a intreba cum ar putea sa faca unul la fel. DA acel filmulet l-am folosit ca si un exemplu ! Multumesc pentru explicare ! Voi reveni cu "planul filmului" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonul Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Frumos filmuletu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.