Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Problema - Iteme pierdute la spawn

Sebs
 Share

Recommended Posts

Nickname: CokoShAl
Informatii despre PC: N-are legatura.
Poze/Video: Nu ne trebuie.
Descrierea situatiei: M-am saturat efectiv sa-mi dispara itemele din cauza ceasului de la spawn. Am pierdut EFECTIV AIUREA o sabie de diamond enchantata, la care si pentru care am lucrat O SAPTAMANA.

Normal ar fi ca sabia sa-mi fie inapoiata, deoarece nu lucrez la ea pana innebunesc ca s-o pierd cand ma loghez, la spawn, din cauza unui ceas pe care toata lumea-l "rezolva" cu "q".

Era de diamond si avea:

Sharpness V

Looting III

Fire aspect III

Knockback III si inca ceva.

Astept un raspuns, multumesc!

Edited by East Coko

Nickname: CokoShAl

Informatii despre PC: N-are legatura.

Poze/Video: Nu ne trebuie.

Descrierea situatiei: M-am saturat efectiv sa-mi dispara itemele din cauza ceasului de la spawn. Am pierdut EFECTIV AIUREA o sabie de diamond enchantata, la care si pentru care am lucrat O SAPTAMANA.

Normal ar fi ca sabia sa-mi fie inapoiata, deoarece nu lucrez la ea pana innebunesc ca s-o pierd cand ma loghez, la spawn, din cauza unui ceas pe care toata lumea-l "rezolva" cu "q".

Era de diamond si avea:

Sharpness V

Looting III

Fire aspect III

Knockback III si inca ceva.

Astept un raspuns, multumesc!

Frate, nu iti mai pune iteme pe 9, si asa nu o sa mai pierzi nmk si gata.

Chiar este destul de jenant, iti pui iteme pe toate sloturile fara sa realizezi. Sie u am pierdut o gramada de iteme la fel deoarece le puneam din greseala pe slotul 9... Sper ca aceasta problema sa fie rezolvata cat mai rapid de Katzuno si sa nu mai fie probleme.

Chiar este destul de jenant, iti pui iteme pe toate sloturile fara sa realizezi. Sie u am pierdut o gramada de iteme la fel deoarece le puneam din greseala pe slotul 9... Sper ca aceasta problema sa fie rezolvata cat mai rapid de Katzuno si sa nu mai fie probleme.

In sfarsit cineva care gandeste problema... :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.