Jump to content

Problema San Andreas.

FlorinBydo NC

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: AJUTOR!!! Mai nou mi-am pus windows 7 ultimate un windows, care nu il recomand nimanui sa il instaleze, asa deci, mi-am instalat Gta San Andreas, frumos totul normal pana aici, cand incerc sa intru, tin sa spun ca am copiat cracku, instalarea a fost facuta corect, am instalat toate driverele, dau click pe Gta si nu imi intra, imi apare acel cerc ca si cum se incarca 2 secunde, si pa, atat nimic mai mult, am inteles ca ar putea fi din cauza ca windows 7 nu era cand sa facut gta san andreas deci nu e compatibil, dar am prieteni care joaca pe win 7, daca stie cineva, mersi, pupici
Screenshot (în caz că este necesar):Nu e nevoie.

Alte precizări:Ms.

Tin sa spun ca nu stiu daca aici trebuie sa postez, dar mi-a fost mai la indemana si am zis sa intreb aici.

Da, am luat GTA hoodlum de pe filelist, l-am mai avut in trecut pe alt windows si mergea, si da nu face nimic, doar apare ca se incarca 2 secunde si gata.

Nu am la ce sa fac poza, pentru ca nu se intampla nimic, am Windows 7 Ultimate.

@, click dreapta pe samp.exe, properties, compatibility, run this program in compatibility mode for windows 98/windows me iar mai jos ai privilege level, selectezi run this program as an administrator apply ok, acelasi lucru il repeti si la gta_sa.exe(singleplayer). Daca nu merge nici asa, incearca sa iei DirectX.

Salut Chillex, pana ac um esti singurul care incearca sa ma ajute, am cautat si multi au zis chestia cu compatibility dar nu functioneaza, direct x nu merge sa il dezinstalez sub nicio forma apare ca nu il am cand vreau sa instalez altul apare ca am unul deja instalat, o fii de la direct X? Nu am la ce sa fac poza, ce nu se intelege...

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: AJUTOR!!! Mai nou mi-am pus windows 7 ultimate un windows, care nu il recomand nimanui sa il instaleze, asa deci, mi-am instalat Gta San Andreas, frumos totul normal pana aici, cand incerc sa intru, tin sa spun ca am copiat cracku, instalarea a fost facuta corect, am instalat toate driverele, dau click pe Gta si nu imi intra, imi apare acel cerc ca si cum se incarca 2 secunde, si pa, atat nimic mai mult, am inteles ca ar putea fi din cauza ca windows 7 nu era cand sa facut gta san andreas deci nu e compatibil, dar am prieteni care joaca pe win 7, daca stie cineva, mersi, pupici

Screenshot (în caz că este necesar):Nu e nevoie.

Alte precizări:Ms.

Tin sa spun ca nu stiu daca aici trebuie sa postez, dar mi-a fost mai la indemana si am zis sa intreb aici.

fii atent, si eu am windows 7 ultimate si merge fara problema, singura problema care am pătit si eu este aceeasi cu a ta. Am facut update la toate driverele si la tot din windows update, problema poate sa fie de la tine, mai ales de la placa video pentru ca ori nu sunt ultimele drivere instalate sau placa video nu este instalată, incearca sa intri in windows update si sa dai "check for updates" sa astepti pana iti gaseste ultimele update-uri de la windows si apoi sa le instalezi, vreau sa mentionez ca asa am facut ai eu si apoi mi-a mers. Sper ca ti-a fost de folos ce ti-am spus.

2. Vreau sa iti mai spun ceva, intra in task manager, iar apoi intra in samp si in task manager cauta "gta.exe" si vezi ce se intampla, la mine cand am avut problema "dispărea" in sensul ca stătea 2-3s in task manager si spune daca se intampla ce am mentionat eu mai sus.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.