VicsteR Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 In aceasta sera la ora 21:30 Se va face un film,Videoclip la Bibanu-GTT Va fi nevoie de: 1.Aprox 10 masini tunate (nu stallion clover feltzer si astea,ci sultan jester bullet infernus....) 2. Doua masini de politie (vor participa putin in film dar in partea cand se aud sirenele de politie) 3.4-5 NRG-500 sau fcr-400,care vor merge intr-o roata si vor face niste stunturi pe acolo 4.Actorii sa aiba tigari,arme,vor folosi animuri pentru a parea "Smecheri"doar de decor 5.Asta este un lucru importand,trebuie sa-l aduceti la voi "DISCIPLINA" 6.Voi avea nevoie si de un cameraman experimentat care ma va ajuta cu anumite cadre. 7.Cei care vor participa (inafara de politisti car vor fi in masinile de politie)trebuie sa aiba un skin decent,sa nu vina in sort 8.Va fi nevoie de 4-5 fete,cu skin de fete (nu babute!!)care vor sta pe masini,vor dansa....etc... 9.Va fi nevoie de aproximativ de 20 playeri in total. 10.Locul unde va avea loc filmul este in aceste 2 SS 10.Cei care vor sa participe in film trebuie sa faca o cerere dupa acest model: Nick: Level: Vei respecta organizatorul: Vei sta linistit si nu vei trage in oameni/masini? : Cu ce masina vei concura ?(optional): Accepti sa joci in acest film fara a primi bani ?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Nick: psihidelick Level: 22 Vei respecta organizatorul: Da Vei sta linistit si nu vei trage in oameni/masini? : Da Cu ce masina vei concura ?(optional): LSPD Car Accepti sa joci in acest film fara a primi bani ?: Da,am precizat asta inca de cand ti-am propus sa faci acest topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiS beLzEbuT Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Nick: [biS]beLzEbuT Level: 22 Vei respecta organizatorul: Da Vei sta linistit si nu vei trage in oameni/masini? : Da Cu ce masina vei concura ?(optional): LSPD Car cred, daca nu, concurez cu ce masina imi veti da Accepti sa joci in acest film fara a primi bani ?: Da, pentru mine, banii nu sunt importanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrey18 Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Nick: Andr3i96 Level: 13 Vei respecta organizatorul: da Vei sta linistit si nu vei trage in oameni/masini? : da Cu ce masina vei concura ?(optional): jester sau club Accepti sa joci in acest film fara a primi bani ?: da Link to comment Share on other sites More sharing options...
South James Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Nick:AleXXandru Level: 20 Vei respecta organizatorul : da Vei sta linistit si nu vei trage in oameni/masini? : da Cu ce masina vei concura ?(optional): sultan cred Accepti sa joci in acest film fara a primi bani ?: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
siLvEr. Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Nick: siLvEr Level: 19 Vei respecta organizatorul: Da Vei sta linistit si nu vei trage in oameni/masini? : Da Cu ce masina vei concura ?(optional): Sultan/infernus nush Accepti sa joci in acest film fara a primi bani ?: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
edypiitbool Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Nick: EdyPiiTbooL Level: 10 Vei respecta organizatorul: DA Vei sta linistit si nu vei trage in oameni/masini? : DA Cu ce masina vei concura ?(optional): Turismo, Infernus sau NRG! Accepti sa joci in acest film fara a primi bani ?: DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coly09 Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Nick: coly09 Level: 6 Vei respecta organizatorul: da Vei sta linistit si nu vei trage in oameni/masini? : da Cu ce masina vei concura ?(optional): bullet Accepti sa joci in acest film fara a primi bani ?: da Link to comment Share on other sites More sharing options...
VicsteR Posted June 12, 2010 Author Share Posted June 12, 2010 Inca o precizare !!! Aveti voie cu lowridere :blade savanna,tahoma ,...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coLawow Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Nick: coLawow Level: 13 Vei respecta organizatorul: Da Vei sta linistit si nu vei trage in oameni/masini? : Da Cu ce masina vei concura ?(optional): - Accepti sa joci in acest film fara a primi bani ?: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
MysterMane Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Nick: VysyoN Level: 9 Vei respecta organizatorul: Da Vei sta linistit si nu vei trage in oameni/masini? : Da Cu ce masina vei concura ?(optional): Sultan Accepti sa joci in acest film fara a primi bani ?: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Nick: [s.E.B]_Eusebio Level:13 Vei respecta organizatorul:da .. Vei sta linistit si nu vei trage in oameni/masini?: da Cu ce masina vei concura ?(optional):infernus/bullet/savanna cv..nush Accepti sa joci in acest film fara a primi bani ?: da Link to comment Share on other sites More sharing options...
VicsteR Posted June 12, 2010 Author Share Posted June 12, 2010 Bine,inca mai sunt locuuri !! bagati Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyseIf Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Nick: alx.S.T.I Level: 8 Vei respecta organizatorul:da Vei sta linistit si nu vei trage in oameni/masini?: da Cu ce masina vei concura ?(optional):Jester Accepti sa joci in acest film fara a primi bani ?: da 7.Cei care vor participa (inafara de politisti car vor fi in masinile de politie)trebuie sa aiba un skin decent,sa nu vina in sort regula 7 cred ca se refera la skinul meu actual Link to comment Share on other sites More sharing options...
VicsteR Posted June 12, 2010 Author Share Posted June 12, 2010 deabia 11 ???!?!?!?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToNy ToRes Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Nick:d4n13l Level:6 Vei respecta organizatorul:DA Vei sta linistit si nu vei trage in oameni/masini? :DA Cu ce masina vei concura ?(optional):nu sunt hotarat Accepti sa joci in acest film fara a primi bani ?:DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
bledyuc Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Nick:Bledyuc Level:9 Vei respecta organizatorul: Da Vei sta linistit si nu vei trage in oameni/masini? : Da Cu ce masina vei concura ?(optional): Accepti sa joci in acest film fara a primi bani ?: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GameRoBmw Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Nick:GameRoBMW Level:1 Vei respecta organizatorul:Da Vei sta linistit si nu vei trage in oameni/masini? :Da Cu ce masina vei concura ?(optional):Cu ce masina imi dai tu Accepti sa joci in acest film fara a primi bani ?:Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyseIf Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Salut. Daca eram mai multi si eram putin mai organizati era perfect. Oricum sper ca a iesit bine videoul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabb Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 Iti dai seama ca din moment ce ai postat pe forum , vei avea un esec total atunci cand va veni ora filmarii.. De ce zic asta ? Tot serveru o sa vina sa te streseze , sa te intrebe : "pot sa particip si eu ?" Daca vrei sa faci un film calumea , ar trebui sa-ti alegi tu singur actorii , fara prea mult balamuc pe forum ca apoi vede lumea si na , cum ti-am zis o sa iasa ceva aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xaos Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 Mi-ai luat vorba din gura Gabb ! Da asculta-l pe Gabb ca vin toti de pe srv pe tine si zic "Pot sa te ajut ?","Hai ca stiu sa filmez","Te roog" si toate astea pana cand tu te enervezi si lasi filmul deoparte ! Alege tu playeri ! Alegei pe cei care au mai facut filme ca au experienta in filmat/tactica! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 Stati linistiti, a fost chiar bine aseara.. am avut doar 1 mica problema,dar am rezolvat repede. Mie mi-a placut,a decurs perfect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 Nick: MrBello Level: 3 Vei respecta organizatorul: Da Vei sta linistit si nu vei trage in oameni/masini? : Nu Cu ce masina vei concura ?(optional): Kart Accepti sa joci in acest film fara a primi bani ?: Nu @ DarkAssasins,pupincurist sau +1 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyseIf Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 VicSterRo - daca mai ai nveoie de cadre si chesti de genu te ajut cu mare placere. Is curios cum ai iesit filmul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.