Jump to content

Serverul

DrKeke

Recommended Posts

Esti Member No.: 5.823 si stii tu ce e intampla zilnic ? Are niste probleme hostu ce nu poti sa intelegi ? 100 de zile merge fara probleme , cum 2 zile are probleme sariti cu gura , asteptati frate , stati in pat , iesiti afara ......Mai faci si semne '' ;) '' ca stii tu ce se intampla , meriti si warn .

Esti Member No.: 5.823 si stii tu ce e intampla zilnic ? Are niste probleme hostu ce nu poti sa intelegi ? 100 de zile merge fara probleme , cum 2 zile are probleme sariti cu gura , asteptati frate , stati in pat , iesiti afara ......Mai faci si semne '' ;) '' ca stii tu ce se intampla , meriti si warn .

poate ca sunt membrul nu stiu cat dar nu stii tu de cat timp joc eu pe server :) si PS Familistu e noul nume :)

Nu mai sariti cu gura , ca a facut topic nou , ca nu stiu ce ... eu chiar nu inteleg de ce te bazezi pe acel "member no." moartea. Poate are cont de foarte mult timp pe forum dar pe server joaca de 2 zile.

Deci de 2-3 zile observ ca sunt probleme la host , tura viitoare poate postezi la 'Intrebari si nelamuriri' si nu mai faci topic nou.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.