drE jR Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 salut! azi vă invat cum să faceti un avatar, tutorialul contine lucruri precum: redimensionare, blur, text etc. vizionare plăcuta! p.s: este primul meu tutorial, sunt câteva mici greselute de gramatică... vă astept outcome-urile pentru a vă da o notă! 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M1H41 Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 (edited) Bun pentru incepatori, felicitari pentru munca depusa, daca nu eram un profesionist m-ar fi ajutat mult videoclipul. Phax ai dreptate Edited August 28, 2015 by M 1 H 4 1 ZEW 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lebanezul Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 (edited) urât outcome, ai denaturat culorile cu acel gradient, nota 8.50 datorită redimensionării și bordurii. Edited August 29, 2015 by SFPhaX 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ocaust Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Mersi de tutorial, m-a ajutat mult! #Just joking 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrianew1 Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Mersi. M-ai ajutat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrewXML Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Bunicel tutorialul ! Nota 9 si +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drE jR Posted August 29, 2015 Author Share Posted August 29, 2015 Bunicel tutorialul ! Nota 9 si +1 Mersi. M-ai ajutat. Bun pentru incepatori, felicitari pentru munca depusa, daca nu eram un profesionist m-ar fi ajutat mult videoclipul. Mersi de tutorial, m-a ajutat mult! #Just joking Creatorul topicului este obligat sa dea niste note outcome-urilor , daca nu un Designer. adică voi imi dati outcome-urile si eu vă dau o notă... Nu postati mesaje de genul " super tutorial , vai ce tare e " , trebuie sa argumentati explicatia sau sa postati un outcome. aveti câte un advertisment verbal, next warn up!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drE jR Posted September 1, 2015 Author Share Posted September 1, 2015 topic închis, vă multumesc pentru atentie! o să mai revin cu tutoriale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts