Jump to content

Reclamatie Daanisasuke jigniri

FlavyNr1
 Share

Recommended Posts

Nume în joc:bacca_obama
Numele celui reclamat:Daanisasuke
Descrierea situatiei: Spune dani despre mine si yasolita ca avem hack, treaba consta in: asa am inteles ca este ceva bug de la srv sau plugin in care daca dai un pumn la un player ii iei 3 inimi, iar eu am baut potiune de strength 2, si cand loveam playerii ii omoram instant, si de acolo o spus dani ca am hack :|, i-am explicat ca nu am nici eu, nici yasolita, dar el ne jignea
Martori: Yasolita
Poze/Video-uri: http://imgur.com/a/X6HPW
Alte precizari:App Yasolita, daca ai poze in care dani mai injura te rog frumos sa le pui, dani, tu daca ai vip te crezi mare important de injuri asa?

Sclav esti, "ma-ta"= mama ta, misel=las, unde te-am jignit? Si da aveti aura kill sau cum se numeste, nu imi zi tu mie ca imi dai 3 inimioare cu pumnu cand eu am set full prot 4

Cel mai probabil esti un terminat care nu iese din casa niciodata, ai auzit si tu "ma-ta" si te simti ofensat. Si la televizor in direct folosesc aia cuvinte mai urate. Hai te-am salutat sclavule

Edited by Danisasuke

Sclav esti, "ma-ta"= mama ta, misel=las, unde te-am jignit? Si da aveti aura kill sau cum se numeste, nu imi zi tu mie ca imi dai 3 inimioare cu pumnu cand eu am set full prot 4

Cel mai probabil esti un terminat care nu iese din casa niciodata, ai auzit si tu "ma-ta" si te simti ofensat. Si la televizor in direct folosesc aia cuvinte mai urate. Hai te-am salutat sclavule

Se vede ca esti un taran mincinos, ne faci sclavi si mai multe, ba da iti pot da 3 inimioare, asa a zis si mada pe chat ca ii ceva bug, daca vrei intreaba-l, si unde ai avut tu ma set full prot 4? nu m-am batut cu tine, doar cand ai avut iron si zale atat, data viitoare invata pvp si revizuieste-ti limbaju, taran de 2 lei.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.