KRiMZ 1337 Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Nelămurirea: Am cautat pe YouTube din curiozitate sa vad cum se desfasoara un WAR pe B-Zone. M-am uitat la mai multe videoclipuri dar m-am oprit la unul dintre ele. Am gasit un baiat foarte talentat ( BeyondOwn ) si mi-au placut foarte mult modurile care le foloseste. De Skin si tinta am facut rost,dar vreau sa fac rost de mini-map-ul lui (Sau Hud.txd,parca asa ii zice ).Am cautat 3 ore,dar nu am gasit nici unul care sa fie ca al lui. A lui e mai mare fata de celelalte + ca si armele arata mult mai bine . Sper sa ma puteti ajuta.Screenshot (în caz că este necesar): Alte precizări: Nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frequencies Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 @, fă o cerere aici: http://forum.b-zone.ro/topic/93721-b-movie-mods-packs-requests/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson Brooklyn Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 @, Fa o cerere pe serverul de movie la Modpacks si la Requests! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Topic inchis, ai primit raspunsurile necesare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.