Jump to content

Timeea`s Gallery

RW Timeea
 Share

Recommended Posts

1. Probleme la text, nu stii sa-l pui bine pe avatar. Nu stii sa alegi culorile, mai invata.

- Practic tu pui alb peste alb-gri .. si din cauza alb-ului ala nu o sa se vada bine textul. Data viitoare cand ezi ceva negru alege alta culoare infara de negru, un gri sau alb. Vezi tu, asta-i un exemplu.

2.Data viitoare, nu mai pune GIF-ul cu scantei, ca nu da bine absolut deloc pe avatarele de sus. Strici avatarul mai mult.

- Daca poza-i de nuante albe si scantei-ul e de nuante rosii-portocalii e clar ca nu se protrivesc.

3.Logo-urile sunt prea simple .. doar text si schimbare culoarea la un cuvant. Nimic special. Mai evolueaza.

- Fa-i niste combinatii precum un font si alt font. Spre exemplu, fontul principal sa fie de un fel si cel secundar altfel. Sau prima litera de un fel si restul de altfel. Dar sa se protriveasca.

Keep work !

@@Authe, mhm, tu marele designer. Multe critici, banuiesc ca si tu ai fost criticat si mergi sa critici pe alti. In fine, mersi pentru opinie.

Am zis ca sunt "mare designer"? Eu ti-am dat parerea mea, daca o accepti bine, daca nu, iar bine. Pe mine chiar daca ma critica, eu le multumesc, dau likesi merg inainte pe strada mea .. Ti-am zis, daca accepti bine, daca nu, iar bine.

Ti-am zis doar ce gresesti.

Edited by Authe

Un mic update :) :

photo-87967.png?_r=1455469591i9fiwpP.pngjjByVRQ.pngBep4VTK.pnguwj0qk6.pngjOKN3DN.png

BIhCAc8.jpgfwsUxI0.jpgSaunKKb.jpg5ZcnKlq.png3iUcF7a.pngc46sbK0.gif

hOuxawe.png

cPLZSet.png

tETaMdE.jpg

SyEfm8E.jpg

afntwTK.gif

Iar daca doriti log-uri pentru factiuniile voastre dati un click Aici .

Nu uita sa apesi pe rep_up.pngrep_up.pngrep_up.pngrep_up.pngrep_up.png daca ti-a placut!

Edited by Timeea

Bineeeee, baaaaaaaaa, creatii frumoase cum obisnuiesti să faci mereu. Îti remarc evoluția si e una pe bază artistică si expresionista. :3

Edited by DDonny

Frumoase creații. Felicitări.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.