Authe Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 1. Probleme la text, nu stii sa-l pui bine pe avatar. Nu stii sa alegi culorile, mai invata. - Practic tu pui alb peste alb-gri .. si din cauza alb-ului ala nu o sa se vada bine textul. Data viitoare cand ezi ceva negru alege alta culoare infara de negru, un gri sau alb. Vezi tu, asta-i un exemplu. 2.Data viitoare, nu mai pune GIF-ul cu scantei, ca nu da bine absolut deloc pe avatarele de sus. Strici avatarul mai mult. - Daca poza-i de nuante albe si scantei-ul e de nuante rosii-portocalii e clar ca nu se protrivesc. 3.Logo-urile sunt prea simple .. doar text si schimbare culoarea la un cuvant. Nimic special. Mai evolueaza. - Fa-i niste combinatii precum un font si alt font. Spre exemplu, fontul principal sa fie de un fel si cel secundar altfel. Sau prima litera de un fel si restul de altfel. Dar sa se protriveasca. Keep work ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Timeea Posted October 29, 2015 Author Share Posted October 29, 2015 @@Authe, mhm, tu marele designer. Multe critici, banuiesc ca si tu ai fost criticat si mergi sa critici pe alti. In fine, mersi pentru opinie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Authe Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 (edited) @@Authe, mhm, tu marele designer. Multe critici, banuiesc ca si tu ai fost criticat si mergi sa critici pe alti. In fine, mersi pentru opinie. Am zis ca sunt "mare designer"? Eu ti-am dat parerea mea, daca o accepti bine, daca nu, iar bine. Pe mine chiar daca ma critica, eu le multumesc, dau likesi merg inainte pe strada mea .. Ti-am zis, daca accepti bine, daca nu, iar bine. Ti-am zis doar ce gresesti. Edited October 29, 2015 by Authe Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Timeea Posted October 30, 2015 Author Share Posted October 30, 2015 Câteva creații noi : 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PresidenT AnaS Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Good Work! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEWA Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Câteva creații noi : cum se numește textul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sooNrichGVNG Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Frumoase . +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Timeea Posted October 31, 2015 Author Share Posted October 31, 2015 @, Alisandra Demo si secundar -04b03 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PresidenT AnaS Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 Nice work +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Timeea Posted October 31, 2015 Author Share Posted October 31, 2015 @,Thanks ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South ALex Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Foarte frumoase, daca mi-ai putea creea si mie ceva cu ALex dupa aceasta poza http://picolosus.tumblr.com/post/116996098445/photoautos-limerockti-as ramane dator 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Timeea Posted November 7, 2015 Author Share Posted November 7, 2015 @, Sper să îţi placă! +1 dacă ţi-a plăcut! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South ALex Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 @Timeea Multumesc, arata foarte frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
South ReMiXeD Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Sunt foarte frumoase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misuuuu Posted November 21, 2015 Share Posted November 21, 2015 Multumim pentru postare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 nu s-au mai postat creații de peste 14 zile. topic închis. dacă vrei redeschiderea topic-ului pm unui designer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CannoT Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Unlocked. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Timeea Posted March 7, 2016 Author Share Posted March 7, 2016 (edited) Un mic update : Iar daca doriti log-uri pentru factiuniile voastre dati un click Aici . Nu uita sa apesi pe daca ti-a placut! Edited March 7, 2016 by Timeea 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW DDonny Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 (edited) Bineeeee, baaaaaaaaa, creatii frumoase cum obisnuiesti să faci mereu. Îti remarc evoluția si e una pe bază artistică si expresionista. :3 Edited March 7, 2016 by DDonny Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF DrunKAnGeL Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Felicitări pentru munca depusă! Ține-o tot așa , faci o treabă excelentă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schweepss Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Foarte tare frate, foarte tare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief CyberR Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Frumos meriti +556484456464646 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaCsTaBeRR Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 @,Mie sa nu-mi faci, felicitari oricum, sunt frumoase, astept si eu unul cum ti-am zis in PM, daca poti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviathan Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Frumoase creații. Felicitări. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Timeea Posted March 8, 2016 Author Share Posted March 8, 2016 Nou Update! Nu uita sa apesi pe daca ti-a placut! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts