FlavyNr1 Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 Nume în joc: ExteelNumele celui reclamat: EnzaDescrierea situatiei: Are topor "modat" daca as putea spune asa.Martori: Tot serverul daca este nevoie.Poze/Video-uri: http://imgur.com/Ua7Dd6KAlte precizari: Fac aceasta reclamatie fiindca, daca vin la pvp cu o armura full, ma refer prot IV unb III iar enza imi da 10 hituri un sfert de armura deja este distrusa, si nu este corect + ca nici nu vreau sa ma gandesc ce are pe armura/sabia Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrEsquire Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 (edited) Nume în joc: Exteel Numele celui reclamat: Enza Descrierea situatiei: Are topor "modat" daca as putea spune asa. Martori: Tot serverul daca este nevoie. Poze/Video-uri: http://imgur.com/Ua7Dd6K Alte precizari: Fac aceasta reclamatie fiindca, daca vin la pvp cu o armura full, ma refer prot IV unb III iar enza imi da 10 hituri un sfert de armura deja este distrusa, si nu este corect + ca nici nu vreau sa ma gandesc ce are pe armura/sabia Salut Bacca, toporul lui chiar daca este modat cu smite 5 sau cu altele care nu sunt pentru topor NU ofera nici un avantaj! In plus el nu a atacat pe nimeni! Facem niste teste pentru hackeri si nu trebuie sa fie pe /v, daca voi il atacati cu kit tools el doar se apara! Daca doresti iti pot pune dovezi cand incercam sa testam un hacker. Tin sa mentionez ca daca tu incerci sa faci post la toti din staff, chiar sub alte nume nu iesi in fata cu nimic. P.S. Respecta modelul de titlu Reclamatie-nume player-motiv (scurt si la subiect)! Edited September 9, 2015 by Mr Esquire Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnZa Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 Dupa cum a spus si edi toporul il foloseam ca momeala pt hacker Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlavyNr1 Posted September 9, 2015 Author Share Posted September 9, 2015 Daca se poate da as vrea niste dovezi, nu ca nu te-as crede, doar vreau sa vad dovezile, multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twin S4F Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 (edited) @, tu esti pe server doar sa faci post? crezi ca esti smecher daca faci un post? dupa te intrebi de ce e tot sv impotriva ta, si in fine, nu inteleg cu ce te-a deranjat? Te-a omorat? nu cred. + enchantul smite si toatea alea nu functioneaza la pvp doar sharpness 5 unbreaking 3 pe toporul lui nu inteleg rostul reclamatie ori incerci sa te bagi in seama sau ce? Din dovada ta nu reiese ca enza era la pvp, poate a omorat si el un prieten in gluma dar nu inteleg ce te bagi tu. Edited September 9, 2015 by playermti aka twinblock 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlavyNr1 Posted September 9, 2015 Author Share Posted September 9, 2015 (edited) @, tu esti pe server doar sa faci post? crezi ca esti smecher daca faci un post? dupa te intrebi de ce e tot sv impotriva ta, si in fine, nu inteleg cu ce te-a deranjat? Te-a omorat? nu cred. + enchantul smite si toatea alea nu functioneaza la pvp doar sharpness 5 unbreaking 3 pe toporul lui nu inteleg rostul reclamatie ori incerci sa te bagi in seama sau ce? Din dovada ta nu reiese ca enza era la pvp, poate a omorat si el un prieten in gluma dar nu inteleg ce te bagi tu. Defapt nu inteleg de ce te bagi tu, eu am cerut doar o dovada, care a spus Edi ca daca o cer o va pune, nu inteleg de ce vii tu si te bagi in seama da ma rog, in ziua de azi, lumea s-ar omora pt un +1 pe forum... Eu am cerut doar dovada, nu sa vina toata lumea sa faca +1 Edited September 9, 2015 by AskWhy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrEsquire Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 Defapt nu inteleg de ce te bagi tu, eu am cerut doar o dovada, care a spus Edi ca daca o cer o va pune, nu inteleg de ce vii tu si te bagi in seama da ma rog, in ziua de azi, lumea s-ar omora pt un +1 pe forum... Eu am cerut doar dovada, nu sa vina toata lumea sa faca +1 De ce se baga Twin? Pai atata timp cat tu prietene ai pus la martori tot serverul isi poate da cu parearea! In plus are si dreptate 100%. Dovada: P.S. Sper sa ajungi departe cu comportamentul asta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FarisAlexander Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 Enza nu primeste nimic. Acele bonusuri nu il avantajeaza cu nimic, sunt doar de forma si "smechereala". Nici nu vad pe undeva ca vine la pvp ca sa omoare playerii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts