T h i e f Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 (edited) Nume: Bogdan.Ce problema ai?: nu pot activa windowsul, am incercat programe mai multe dar imi indeparteaza doar watermarkul, nu activeaza windows, si e enervant ca apare o fereastra cu activare la fiecare 30 minute si ma scoate din orice in acel moment.. Problema 2: am 4 GB RAM DDR de 800mhz, Windows 7, de ce zice ca am 0 free cand el foloseste aprox. 50%? (am sters poza, cand o sa mai vad fac poza si pun..) Problema 3: De 2 zile mi-a aparut un proces numit TrioTough, ce este acesta? Pe internet nu gasesc nimic despre el si nu pot inchide procesul, nu pot selecta pe ce procesor sa ruleze, nu pot sa-i modific nici prioritatea..O scurta descriere a situatiei:Screenshot: Problema 2: Problema 3: Alte precizari: Edited September 11, 2015 by T h i e f Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 am cautat procesul respectiv, nu pare a fi ceva daunator. iar in legatura cu activarea windows-ului nu te pot ajuta, eventual doar cu un link de unde sa cumperi licenta. spor ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts