Jump to content

Bug rapoarte site.

k  a  t  o  S

Recommended Posts

Nick-ul tau: katoS

Server: 1
Descrierea bugului:

De ce rapoartele de la factiunea mea ( cred ca la toate e asa ) apar cu vreo 2 saptamani in urma?? Nu poate fii site-ul la aceeasi data cu data reala de pe glob??? Plus ca la ultimul raport de la LSSI imi apare ca am facut 4 licente, desi nu am vandut doar 4 in viata mea ... Doar in saptamana trecuta am facut 14 si m-am invoit la maya :)

Screenshots: nu este necesar.

AM EDITAT PENTRU CA NU RESPECTAM MODELUL

Rapoartele în versiunea finală (unde arată doar facţiunea, intervalul de timp şi totalul de puncte pe acel interval de timp) apar la aproximativ 1-2 săptămâni de la momentul încheierii acelui interval de timp. Aşadar, un raport de activitate încheiat astăzi (de exemplu, presupunând că astăzi este o zi de încheiere a rapoartelor precum Duminică) va apărea în forma lui finală abia după 7-14 zile. În acest timp de 7-14 zile, liderul încă are timp să evalueze acel raport, marcând unele puncte ca "invalid" dacă este necesar.

În cazul în care nu la asta te-ai referit, mai deschide un topic (de data asta la Website Bugs), unde să reformulezi problema astfel încât să fie cât mai detaliat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.