Jump to content

Nu există 'prieteni' pe internet

Majestickk

Recommended Posts

Bun, în acest topic vă voi explica ceva ce poate vă va ajuta pe viitor (sper).

Acum 4 ani jumate am cunoscut un băiat pe skype, era o veche comunitate numită [alt server] (Nu este reclamă, e închisă de mult), ne-am împrietenit imediat fiind amândoi admini pe acel server și mi se părea o persoană foarte de treabă.

Proiectul [alt server] din păcate a durat doar un singur an pentru probleme personale ale fondatorului, așa că a fost închis, însă eu cu acest băiat am ținut legătura și ne-am apucat de nenumărate servere & comunități.

Am jucat pe servere mari, gen [alt server] și B-zone, ajungând la o avere destul de ridicată.

Acesta însă într-o zi a început să facă figuri, însă eu, crezândul prieten n-am dat importanța acestui lucru, azi, având în vedere că îl cunosc de 4 ani și ceva i-am dat parola de la contul meu, el în mod foarte rapid a schimbat e-mail-ul (Cunoscându-mi e-mail-ul și parola sa - aceași parolă de pe server) și n-am spus nimic, credeam că este doar o glumă foarte proastă, însă după jumătate de oră am reușit să dau de el și am vorbit, el îmi spune în mod foarte 'simplu' că mi-a furat contul, eu încep să râd, spunândui să termine și să-mi dea parola de la cont.

Răspunsul lui?
Foarte simplu 'Pe internet nu există prieteni, ci doar tovarăși'. - Screens

Asta este, am pierdut un cont de SA:MP, nu voi murii de la un lucru așa mic, însă gestul acesta a fost unul de 'om' fără pic de bun simț și cu foarte multă răutate, un gest demn de un 'jegos' pot spune.

Numele acestuia? "FeaR' -

Acum nu vreau să par o 'victimă' într-un fel a fost vina mea, însă eu chiar îl credeam un prieten.

Cu acest topic mă retrag de pe B-zone & din lumea SA:MP-ului, am o vârstă, vreau să-mi trăiesc viața și să nu-mi mai fac nervi pentru niște copii dintr-un joc, însă sper să nu faceți aceași greșeală pe care am făcut-o eu.

Pe internet nu există prieteni, amintiți-vă mereu acest lucru.

@@Majestickk, Ma bossule , normal ca nu exista prieteni si la faza aia ,, daca te cunosti de nustiu' cand '' caracterul lui trebuia sa il vezi inca din prima zi . Foamea e peste tot , chiar si cand ai tot ce iti doresti tot mai vrei . Tu trebuia sa stii asta .

Serios? Te-am intrebat daca iti mai vrei contul inapoi si.. http://imgur.com/a/L72DZ

1. Tu ai dat change la email nu eu, nici nu aveam acces la yahoo-ul tau.

2. Mi-ai dat mesaje ca nu iti mai vrei contul si iti bagi p... in el de cont si de b...

3. Numai vorbi prost daca nu este asa. Eu am vrut sa-ti dau contul inapoi si tu cica nu-mi lasa tine-l tu, ok.

Si cica te lasi din lumea sampului? Hahaha cand tu iti faci comunitate de samp :))

Nici nu mi-ai dat parola de la cont :))

Am dat eu recover, doamne cat poti sa minti. In fine numai are rost ca imi pierd timpul degeaba.

Practic ai recunoscut că ai dat tu ai luat contul & Te-ai făcut de câcat în fața tuturor.

Macar recunosc ca am dat eu recover dar eu nu mint in asa hal. Cica aveam eu acces la email tau :)) doamne cat poti sa minti cu manuta ta mi-ai scris pe mess ca ai schimbat email. http://imgur.com/OWaAtSL

In concluzie a fost vina ta ca tu ai dai change cu manuta ta, nu eu am dat change ci tu. In fine... Puteai sa-mi spui infata ca nu-mi dai contul si gata.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.